Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 okt, 2017

Se alle Caroline Wozniackis kampe via live stream

tennis live stream

Se Caroline Wozniackis næste kamp med live stream 2019

Vil du live streame Caroline Wozniackis kampe? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Wozniacki direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Caroline Wozniacki vandt sin første Grand Slam i 2018

Efter hele 14 år som professionel tennisspiller på WTA-touren så vandt Caroline Wozniacki endelig sin første Grand Slam titel.

Det skete selvfølgelig på hard court, mere præcist Australian Open, efter en stærk kamp imod rumænske Simona Halep.

Hun vandt i øvrigt – som den kun syvende kvinde i historien – efter at have været nede med en matchbold i en finale, og det viser bare, hvor stærk Wozniackis psyke er.

Efterfølgende blev Caroline Wozniacki nummer et på verdensranglisten for første gang i seks år, og det var selvfølgelig en fantastisk start på året.

Den næste Grand Slam var French Open, hvor Wozniacki dog røg ud i fjerde runde efter et nederlag imod Daria Kasatkina.

Efter Australian Open-sejren skulle der gå næsten et halvt år før Wozniacki vandt en turnering igen. Det skete ved indendørsturneringen Eastbourne International i England, hvor hun vandt efter finalesejr imod Aryna Sabalenka.

Siden fulgte seks turneringer, hvor Caroline Wozniacki maksimalt nåede anden runde på trods af overkommelig modstand, og der har nok været tale om mental træthed/nedprioritering.

En tennissæson er ekstremt lang, og man er nødt til at prioritere sine kræfter, da man ikke kan være på toppen igennem hele sæsonen.

Den 7. oktober kunne Caroline Wozniacki så endnu engang løfte et trofæ. Det skete i China Open, hvor hun vandt 6-3 6-3 i finalen over Anastasija Sevastova.

Wozniacki afsluttede året med WTA Finals, som hun bekendt vandt i 2017. Denne gang gik det dog ikke helt lige så godt. Efter nederlag imod Karolina Pliskova og Elina Svitolina og en sejr imod Petra Kvitova, så var 2018-sæsonen slut for Wozniacki.

2018 vil dog altid blive husket som et af hendes bedste år. Hun vandt sin første Grand Slam, som har været hendes helt store mål i mange år.

Hendes første store mål i 2019 vil være at forsvare titlen i Australian Open, hvilket dog ikke bliver nemt, da Serena Williams er tilbage på touren.

Wozniacki afsluttede 2017 med at vinde WTA Finals

Et spændende tennisår blev afsluttet perfekt for Caroline Wozniacki, som deltog i WTA Finals i Singapore, hvor verdens otte bedste kvindelige tennisspillere skulle møde hinanden.

Caroline Wozniacki var havnet i den røde gruppe, hvor hun skulle møde Simona Halep, Caroline Garcia og Elina Svitolina.

Wozzy lagde ud med at møde Elina Svitolina, som hun ellers har haft store problemer med, og danskeren vandt 6-2 6-0.

Herefter skulle hun møde verdensranglistens nummer et, Simon Halep, og endnu engang viste Wozniacki høj klasse med en sejr på 6-0 6-2.

Wozniacki var da allerede sikret deltagelse i semifinalen, men hun skulle alligevel møde spanske Caroline Garcia i den sidste gruppekamp.

Danskeren vandt det første sæt 6-0, og man forventede herme endnu en overlegen præstation, men Garcia kæmpede sig tilbage i anden sæt, som hun vandt 6-3. Desværre for Wozniacki, så tabte hun 7-5 i tredje sæt, men hun var alligevel klar til semifinalen.

I semifinalen skulle Caroline Wozniacki op imod tjekkiske Karolina Pliskova. Det første sæt var en meget tæt affære, og det blev afgjort på tie break. Her var Wozniacki dog stærkest, og hun vandt 11-9.

Andet sæt blev en noget nemmere omgang, og Caroline vandt det 6-3. Hermed var hun klar til finalen, hvor hun skulle møde Venus Williams.

Caroline Wozniacki fortsætte sit glimrende spil, og hun vandt kampen 6-4 6-4, og kunne dermed løfte WTA Finals-trofæet for første gang.

Foruden de vigtige point til verdensranglisten, så vandt Wozniacki over 11 millioner kroner i præmiepenge

Caroline Wozniacki har haft et blandet 2017

Det har i den grad været et blandet 2017 for Caroline Wozniacki. I løbet af året har hun kvalificeret sig til hele syv finaler på WTA-touren, men hun har kun vundet en enkelt titel. Wozniacki vandt WTA-turneringen i Tokyo, hvor hun besejrede Anastasia Pavlyuchenkova 6-0 7-5.

Det var den fjerde WTA-turnering, som Caroline Wozniacki deltog i i 2017, og det var en fantastisk start på året, som gav mod på mere. Efter sejr i semifinalen over Sloane Stephens endte hun også i finalen i turneringen i Toronto, men hun tabte finalen 6-4 6-0 imod Elina Svitolina.

Siden har Caroline Wozniacki tabt finalen i Båstad, Eastbourne, Miami, Dubai og Doha, og hun har aldrig tabt så mange finaler i det samme år. Selvom det i sig selv er negativt at tabe de afgørende kampe, så er det stadig positiv, at hun overhovedet ender i finalen i første omgang.

Caroline Wozniacki har ændret spillestil

Caroline Wozniacki havde i første mange år af sin karriere sin far Piotr Wozniacki som træner, og han hjalp hende hele vejen til toppen af WTA-verdensranglisten. Wozniacki fik dog meget kritik for sin spillestil, som mange mente var en anelse defensiv.

Hendes kampe var ofte præget af lange dueller, og Wozniacki forsøgte sjældent at slå vinderboldene, men forsøgte i stedet at vinde over sin modstander på udholdenhed, som er en af hendes styrker. Det har dog ændret sig en del med tiden, og efterhånden som Wozniacki er blevet ældre, så er fysikken ikke længere hendes største styrke.

Det har været en anderledes Caroline Wozniacki i 2017, hvor hun spiller mere offensiv og underholdende tennis. Duellerne er mere aggresive ligesom, at hun slår langt flere vinderbolde end tidligere.

Her er højdepunkterne fra finalen i Tokyo Masters, hvor Wozniacki besejrede Anastasia Pavlyuchenkova:

Wozniacki vandt endelig en Grand Slam

Selvom Caroline Wozniacki er den fjerdemest vindende, aktive spiller på WTA-touren, så manglede hun stadig at vinde en af de fire store Grand Slam-turneringer indtil starten af 2018.

Hun havde virkelig gode muligheder for at vinde Wimbledon i 2017, hvor størstedelen af de andre topspillere havde meldt fra på grund af skader.

Det rakte dog ikke til mere end fjerde runde for Wozniacki, som røg ud til Coco Vandeweghe, og danskeren havde store problemer med at modstå de hårde serve, som trives på det hurtige græs-underlag.

Generelt er Wozniacki bedst på hard court, som ikke går lige så stærkt som eksempelvis græs, og derfor har hun skabt flere gode resultater under US Open, som afholdes i New York.

Hele fem gange har Caroline Wozniacki spillet sig i semifinalen i US Open, og to gange er hun gået videre til finalen.

I 2009 vandt Kim Clijsters finalen, mens Wozniacki blev besejret af Serena Williams i 2014.

Det hele gik op i en højere enhed i Australian Open 2018, hvor hun efter en finalesejr imod Simona Halep vandt sin første Grand Slam.

Serena Williams’ graviditet åbner op

Serena Williams har domineret WTA-touren igennem de seneste mange år, og det har selvfølgelig også forringet Caroline Wozniackis vinderchancer. Wozniacki og Williams har mødt hinanden 11 gange, og hele 10 af gangene har amerikaneren vundet.

Wozniackis eneste sejr over veninden Williams kom i 2012, hvor de to spillere mødte hinanden i kvartfinalen i Miami Masters, og Caroline Wozniacki vandt kampen 6-4 6-4.

Wozniacki og Williams har ikke mødt hinanden siden 2014, og der er ikke udsigt til flere møder lige foreløbeligt.

Den 35-årige amerikaner vandt Australian Open i starten af 2017, og siden da har hun ikke været i kamp. Hun har, naturligt nok, valgt at holde en længere pause fra tennis, da hun er gravid.

Det åbner op for de næstbedste spillere på WTA-touren, og det bør øge Wozniackis muligheder for at vinde en Grand Slam.

Live Stream Caroline Wozniackis næste kamp

Du kan altid live streame Caroline Wozniackis tenniskampe direkte hos bet365. Du skal blot oprette en bruger hos verdens bedste bookmaker, hvorefter du indsætter mindst 50 kroner, og herefter kan du se så meget tennis, du overhovedet vil.

Uanset om det er en Masters eller en Grand Slam-turnering, så viser bet365 samtlige kampe fra turneringerne, og du kan se dem både på din mobil, computer eller tablet.

Caroline Wozniacki har bøvlet lidt med skader i slutningen af 2017, men hun kommer til at være topmotiveret for at vinde en Grand Slam i 2018.

Wozniacki har været i masser af finaler i 2017, og hun skal blot fortsætte med det stærke spil, og så skal der nok komme nogle pokaler i hendes retning.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2355 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021