Se Caroline Wozniacki - Ekaterina Makarova på live stream

Læs vores optakt til US Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Ekaterina Makarova, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

Caroline Wozniacki havde ingen problemer i første runde

Caroline Wozniacki spillede natten til tirsdag dansk tid første runde af US Open imod rumænske Mihaela Buzarnescu, og danskeren fik en fin start på turneringen i New York.

Det tog femteseedede Wozniacki 25 minutter at hente det første sæt med 6-1, men hun kom dårligere fra start i andet sæt. Buzarnescu brød hendes første serveparti, og rumæneren kom faktisk på 2-0.

Wozniacki brød dog tilbage med det samme, og de to fulgte ad indtil 5-5, hvorefter Wozzy brød hende til 6-5. Hun servede derefter et rent parti hjem til 7-5, og hun er dermed klar til anden runde af US Open.

Wozniacki har det godt imod Makarova

I den anden runde af US Open skal Caroline Wozniacki op imod russiske Ekaterina Makarova, og danskeren er klar favorit til at vinde kampen. Ligesom hendes første runde-modstander Buzarnescu, så er Makarova også venstrehåndet, og det skal hun være forberedt på.

Wozniacki og Makarova har mødt hinanden syv gange på WTA-touren, og Wozzy har vundet samtlige syv kampe. De har dog ikke mødtes siden WTA-turneringen i Madrid i 2014, hvor Wozniacki vandt 6-2, 6-2.

Makarova har, ligesom Wozniacki, spillet 10 US Open-turneringer, og hendes bedste resultat er er en semifinale i 2014. Omvendt har Caroline Wozniacki været i to US Open-finaler, men hun tabte både i 2009 og 2014 til hhv. Kim Clijsters og Serena Williams.

Se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova på live stream

Du kan heldigvis se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova direkte på live stream hos bet365.

Alle kampe fra US Open på live stream

Du kan se samtlige kampe fra US Open på live stream hos bet365.