Thomas Wolder Hedegaard photo
Thomas Wolder Hedegaard

- 30 aug, 2017

Se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova på live stream

Læs vores optakt til US Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Ekaterina Makarova, se odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser den på live stream!

Caroline Wozniacki havde ingen problemer i første runde

Caroline Wozniacki spillede natten til tirsdag dansk tid første runde af US Open imod rumænske Mihaela Buzarnescu, og danskeren fik en fin start på turneringen i New York.

Det tog femteseedede Wozniacki 25 minutter at hente det første sæt med 6-1, men hun kom dårligere fra start i andet sæt. Buzarnescu brød hendes første serveparti, og rumæneren kom faktisk på 2-0.

Wozniacki brød dog tilbage med det samme, og de to fulgte ad indtil 5-5, hvorefter Wozzy brød hende til 6-5. Hun servede derefter et rent parti hjem til 7-5, og hun er dermed klar til anden runde af US Open.

Wozniacki har det godt imod Makarova

I den anden runde af US Open skal Caroline Wozniacki op imod russiske Ekaterina Makarova, og danskeren er klar favorit til at vinde kampen. Ligesom hendes første runde-modstander Buzarnescu, så er Makarova også venstrehåndet, og det skal hun være forberedt på.

Wozniacki og Makarova har mødt hinanden syv gange på WTA-touren, og Wozzy har vundet samtlige syv kampe. De har dog ikke mødtes siden WTA-turneringen i Madrid i 2014, hvor Wozniacki vandt 6-2, 6-2.

Makarova har, ligesom Wozniacki, spillet 10 US Open-turneringer, og hendes bedste resultat er er en semifinale i 2014. Omvendt har Caroline Wozniacki været i to US Open-finaler, men hun tabte både i 2009 og 2014 til hhv. Kim Clijsters og Serena Williams.

Se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova på live stream

Du kan heldigvis se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova direkte på live stream hos bet365.

Alle kampe fra US Open på live stream

Du kan se samtlige kampe fra US Open på live stream hos bet365.

Fact Checked

Faktatjekket af Thomas Wolder Hedegaard, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021