Se Caroline Wozniacki – Elena Vesnina på live stream!

Læs vores optakt til Caroline Wozniacki – Elena Vesnina i WTA-turneringen i Cincinatti, og se kampen med live stream.

Caroline Wozniacki tabte endnu en finale

Caroline Wozniacki tabte i søndags finalen i Toronto imod ukrainske Elina Svitolina, og hun fortsatte dermed den negative stime. Det var Wozniackis sjette finalenederlag i 2017 alene, og det har givetvis påvirket den ellers mentalt stærke spiller.

Første sæt var relativt lige, og det endte 6-4 til Svitolina, som er nummer fire på WTAs verdensrangliste. Det virkede som om, at Wozniacki gik helt ned bagefter, og hun tabte andet sæt 0-6.

Wozniacki har overtaget over Vesnina

Selvom Caroline muligvis kommer ind til kampen med slagen selvtillid over de mange finalenederlag, så har hun stadig det indbyrdes overtag over Elena Vesnina. Den 31-årige russer har mødt Wozniacki hele ni gange, og danskeren har vundet syv af kampene.

Det seneste møde var i Eastbourne tidligere på året. De mødtes i 1/16-finalen, og Caroline Wozniacki vandt stensikkert med 6-1 6-2. Sidst de mødtes på hard court var det dog russeren, der vandt. Det skete i Doha sidste år, hvor Vesnina vandt 7-5 5-7 6-3.

Wozniacki kan blive nummer et

På trods af de manglende trofæer, så har Caroline Wozniacki muligheden for at spille sig tilbage som nummer et på verdensranglisten. Det har ikke været et erklæret mål som tidligere, men i stedet har hun valgt at fokusere på at vinde en Grand Slam.

For at ende på toppen af listen, så kræver det en turneringssejr i Cincinnati, men ydermere, så skal en masse andre resultater også flaske sig. Hun ligger i øjeblikket nummer fem på listen, og de fire kvinder over hende, kan ligeledes ende som verdens bedst placerede kvindelige tennisspiller.

Opvarmning til US Open

Turneringen i Cincinnati bruges for Caroline Wozniacki som opvarmning til US Open, som starter den 28. august. Turneringen i New York har været hendes bedste mulighed for en Grand Slam-titel tidligere, men hun har tabt to finaler.

Wozniacki var for første gang i finalen i 2009, hvor hun skulle op imod belgiske Kim Clijsters, som sikkert vandt kampen i to sæt. Sidste gang var i 2014, hvor hun mødte førsteseedede Serena Williams, som også dominerede voldsomt, og vandt kampen 6-3 6-3.

I denne sæson sidder Serena Williams over, da hun er blevet gravid, og det åbner op for spillere som Caroline Wozniacki. Det ligner hendes bedste mulighed for at vinde US Open i 2017.

Se Caroline Wozniacki – Elena Vesnina på live stream

Heldigvis kan du se Caroline Wozniacki – Elena Vesnina på live stream hos bet365.

Hvornår spilles Caroline Wozniacki – Elena Vesnina?

Caroline Wozniacki – Elena Vesnina spilles onsdag den 16. august kl. 20.00.

Det præcise starttidspunkt afhænger dog af de andre kampe, der spilles på samme court, så det er sandsynligt, at kampen starter en smule senere end 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.