Se Holger Rune – Casper Ruud: Live Stream Kampen Online [07/06]

Her finder du live stream til French Open 2023-kampen Holger Rune – Casper Ruud, så du kan se kampen gratis online!

Vil du se Holger Rune – Casper Ruud? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se Holger Rune – Casper Ruud gratis: Live Stream French Open

Der vil være masser af interesse for at se Holger Runes kamp imod Casper Ruud, når de to skandinavere mødes i kvartfinalen ved French Open 2023.

Med en konto hos bet365, kan du se alle kampene i French Open på mobil, tablet og PC.

Se kvartfinalen mellem Holger Rune og Casper Ruud her

Holger Rune havde problemer i mandag

Sådan live streamer du tennis online!

Holger Rune var på forhånd stor favorit imod Francisco Cerundolo, da de mødtes i mandags. Kampen skulle dog vise sig at blive overraskende tæt.

Efter et tæt første sæt, så vandt Rune i tie break, men siden svingede kampen frem og tilbage. Rune var således fuldstændig fraværende i fjerde sæt, som han tabte 6-1 uden reelt at være til stede.

De to brød hinanden på skift i det femte og afgørende sæt, hvor Rune faktisk havde muligheden for at serve kampen hjem, men så blev han brudt igen.

Rune endte med at vinde det femte sæt i tie break, så han dermed kunne gå videre til kvartfinalen.

Det var dog ikke en dansker i topform, vi så i Paris. Han begik mange fejl med baghånden og havde ikke det store held med sine stopbolde.

Til gengæld viste han stor mental styrke og han fandt niveauet frem, da der virkelig var brug for det.

Masser af historier i kampen

Selvom Holger Rune er helt nyt i verdenseliten, så er der allerede opstået en rivalisering mellem ham og norske Casper Ruud.

Rune og Ruud har mødt hinanden fem gange i de seneste to år – alle på grus. Nordmanden vandt de første fire kampe, mens Rune dog vandt den seneste kamp, som blev spillet i ATP Rom for en måneds tid siden.

Rivaliseringen opstod særligt efter deres kamp ved French Open for et år siden. Her vandt Ruud efter fire sæt og der var en tydelig bitterhed hos den unge dansker, hvis temperament blev sat på prøve ved den lejlighed.

De prikkede efterfølgende til hinanden i pressen, så det bliver meget interessant at se, hvordan de har det med hinanden i 2023.

Rune har taget store spring siden den omtalte kamp, men han er næppe favorit imod Ruud denne gang.

Holger Rune – Casper Ruud Live Stream: FAQ

Hvornår spiller Holger Rune imod Casper Ruud?

Holger Rune spiller imod Casper Ruud onsdag den 7. juni kl. 11.00 dansk tid.

Kan man live streame Holger Runes kamp imod Casper Ruud online?

Ja, du kan live streame Holger Runes kamp imod Casper Ruud online hos bet365.

Er det gratis at live streame Holger Runes kamp imod Casper Ruud online?

Nej, det er ikke gratis at live streame Holger Runes kamp imod Casper Ruud online, da du skal have penge på din konto, men du skal selvfølgelig ikke betale noget.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.