Se Petra Kvitova – Caroline Wozniacki på live stream

Læs vores optakt til kampen mellem Petra Kvitova og Caroline Wozniacki, som mødes i tredje runde af China Open, og se kampen på live stream.

Se Petra Kvitova – Caroline Wozniacki på live stream

Du kan se WTA-kampen mellem Petra Kvitova og Caroline Wozniacki direkte på live stream hos bet365, hvilket betyder, at du kan nyde kampen fra din tablet, mobil eller computer. Opret en burger os bet365, indsæt mindst 50 kroner, og så kan du al den tennis, du overhovedet vil.

Caroline Wozniacki er favorit imod Kvitova

Det er en relativt lige kamp mellem Petra Kvitova og danske Caroline Wozniacki. De to spillere har mødt hinanden 11 gange på WTA-touren, og det er blevet til seks sejre til tjekkiske Kvitova, mens Wozniacki har vundet fem gange.

Hverken Kvitova eller Wozniacki havde problemer med at passere deres modstander i anden runde af WTA-turneringen i Kina. Kvitova mødte Varvara Lepchenko, og hun vandt kampen i to sæt med cifrene 6-4, 6-4.

Wozniacki var overlegen imod Pavlyuchenkova

Caroline Wozniacki havde en endnu nemmere kamp i anden runde. Hun var oppe imod Anastasia Pavlyuchenkova, og danskeren vandt kampen i to sæt, 6-2 6-2.

Sjette-seedede Wozniacki regnes som en af favoritterne til at vinde hele turneringen i Beijing, men hun vil dog få det svært, hvis hun støder ind i Simona Halep, Karolina Pliskova eller Elina Svitolina, som alle umiddelbart virker stærkere end Wozniacki.

Caroline Wozniacki har haft et blandet 2017. Hun er kommet ganske langt i mange turneringer, og hendes spil har til tider været genopfundet, men hun har tabt hele seks finaler. Wozniacki kommer dog direkte fra en sejr i Tokyo, og bør være fyldt med selvtillid.

Kvitova har vundet de seneste to kampe imod Wozniacki

Petra Kvitova og Caroline Wozniacki har som bekendt mødt hinanden 11 gange på WTA-touren med stillingen 6-5 til følge. Faktisk har tjekken vundet de to sidste kampe, men der er dog sket en del siden.

Den seneste kamp var under OL i Brasilien i 2016, hvor Kvitova vandt med 6-4, 6-2. Kampen før vandt Kvitova ligeledes 7-5, 6-3, så Caroline Wozniacki må gerne tage revanche i China Open.

Odds på Petra Kvitova – Caroline Wozniacki

Bookmakerne har gjort Caroline Wozniacki til spinkel favorit, og det ligner en meget tæt kamp. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Petra Kvitova: 2.10
  • Caroline Wozniacki: 1.66

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.