Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 aug, 2018

Se US Open på nettet: Live Stream US Open 2018 online

Du kan live streame alle kampene ved US Open 2018 direkte på nettet hos bet365. I denne guide kommer vi nærmere på US Open, Caroline Wozniacki og live streaming af turneringen!

Live stream alle kampe ved US Open 2018

Som sædvanligt, så kan du se alle kampe fra den store Grand Slam-turnering US Open direkte med live streaming på computer, mobil og tablet.

US Open 2018 er den sidste Grand Slam på programmet i tenniskalderen, og med tanke på den lange, kedelige vinterpause, så bør du helt klart få set noget god tennis.

Turneringen starter mandag den 27. august, og afsluttes med finale den 9. september. Som altid afholdes US Open 2018 i New York City.

Du kan live streame alle kampe ved US Open hos bet365, og det er klart vores anbefaling. Foruden tennis, så kan du også live streame se fodbold fra Serie A og La Liga m.fl.

US Open 2018 for herrer

Hovedattraktionen ved US Open er selvfølgelig mændendes herresingle, hvor vi finder nogle af verdens absolut bedste tennisspillere.

Rafael Nadal er forsvarende vinder efter, at han vandt 63 63 64 over Kevin Anderson i finalen. Det var dog et relativt svagt favoritfelt ved sidste års turnering, men det bliver formentlig sværere at vinde US Open i år.

I 2018 er Novak Djokovic den største favorit til at vinde turneringen, hvis man spørger bookmakerne, men serberen er dog kun sjette-seedet.

Roger Federer er med sine fem US Open-sejre den mest vindende ved turneringen sammen med Jimmy Connors and Pete Sampras.

Hvad der er mere imponerende er, at Roger Federer vandt sine fem turneringer på kun fem år, mellem 2004 og 2008.

På det seneste har det dog været meget svingende, og vi har fået en masse forskellige vindere som f.eks. Marin Cilic og Stanislav Wawrinka.

US Open 2018 for kvinder

Der skal selvfølgelig også spille tennis hos kvinderne, og det er muligvis mere interessant med danske briller, da danske Caroline Wozniacki selvfølgelig stiller op i turnerningen.

Wozniacki er placeret som nummer to på WTA verdensranglisten, og hun er ligeledes seedet som nummer to ved US Open, kun overgået af Simona Halep.

En af de mest interessant historier ved US Open 2018 er Serena Williams, som gør comeback hjemme i USA efter en længere pause på grund af graviditet.

Af bookmakerne er Serena Williams vurderet til at have de største vinderchancer, mens Wozniacki, Angelique Kerber, Simona Halep, Sloane Stephens og Garbine Muguruza ligger lige efter.

De seneste tre udgaver af US Open er blevet vundet af Flavia Pennetta, Angelique Kerber og Sloane Stephens, mens Serena Williams tog sig af de tre foregående.

Williams og Chris Evert deler all-time rekorden med seks titler hver.

Caroline Wozniacki ved US Open

Det bliver spændende at følge Caroline Wozniacki ved US Open 2018. US Open spilles som bekendt på hard court, som er hendes klart foretrukne underlag.

Hun har dog aldrig prøve at løfte pokalen i New York, men 2018 kunne sagtens gå hen og blive hendes år.

Caroline Wozniacki har som bekendt været i US Open-finalen to gange. Første gang var i 2009, hvor hun mødte belgiske Kim Clijsters i finalen, som blev tabte 75 63.

Anden gang var i 2014, hvor hun mødte uovervindelige Serena Williams, som vandt finalen 63 63. Siden har Caroline Wozniacki dog udviklet sit spil, og tidligere i 2018 vandt hun som bekendt sin første Grand Slam i Australian Open.

Serena Williams har haft en længere pause, og Wozniacki bør have nogenlunde muligheder for at komme langt i turneringen, omend hun ikke har været i topform på det seneste.

Caroline Wozniacki er altså ikke topfavorit til at vinde US Open 2018, men hun ligger blandt de bedste outsidere i turneringen.

Odds på US Open 2018

Du kan selvfølgelig oddse på vinderen af US Open 2018, og du får følgende odds hos bet365 (fra 20/08 – 14.15):

US Open herrer

 • Novak Djokovic: 3.75
 • Roger Federer: 5.00
 • Rafael Nadal: 5.00
 • Alexander Zverev: 9.00
 • Andy Murray: 13.00
 • Juan Martin del Potro: 13.00

US Open kvinder

 • Serena Williams: 6.00
 • Angelique Kerber: 8.00
 • Simona Halep: 8.00
 • Sloane Stephens: 11.00
 • Garbine Muguruza: 13.00
 • Caroline Wozniacki: 13.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 27 april, 2023