Wimbledon 2017: Se Coco Vandeweghe – Caroline Wozniacki på live stream!

Se Caroline Wozniacki under Wimbledon 2017 på live stream!

Mandag eftermiddag skal Caroline Wozniacki endnu en gang i aktion under Wimbledon, og du kan se hendes kamp mod Coco Vandeweghe på live stream hos bet365. Opret dig, hvorefter du kan se alverdens sport på live stream!

Hård kamp mod Kontaveit

I tredje runde af Wimbledon var Caroline Wozniacki oppe imod estiske Anett Kontaveit, og det blev en overraskende svær kamp. Caroline kom skidt fra start, og hun tabte det første sæt med 3-6. Hun kom lige så ringe fra start i andet sæt, og hun var i længere tid nede med et break.

Efterhånden som Kontaveit kom tættere på at kunne afgøre kampen blev hun mere nervøs, mens Wozniacki på den anden side skruede op for koncentrationen. Det endte med en tie break i andet sæt, og her viste danskeren sig flot frem.

Hun minibreakede relativt hurtigt, og hun virkede mentalt ovenpå. Hun sikrede sig sættet med 7-3 i tie breaken, og havde fortsat momentum i det tredje sæt, som blev vundet 6-2.

Wozniacki får det svært mod Coco Vandeweghe

Efter kampe mod Timea Babos, Tsvetana Pironkova og senest Anett Kontaveit, skal Caroline Wozniacki nu op imod Coco Vandeweghe i fjerde runde af Wimbledon 2017. Amerikaneren har ikke lige så meget erfaring som Caroline, men det bliver alligevel en meget tæt kamp.

Hun er rangeret som nummer 25 i verden, og hendes bedste resultat på WTA-touren er en semifinaleplads under Australian Open tidligere på året. Hun har endnu ikke tabt et sæt under denne udgave af Wimbledon, men hun har heller ikke mødt topspillere.

I første runde slog hun tyske Mona Barthel med 7-5, 6-2, og i anden runde slog hun endnu en tysker Tatjana Maria med 6-4, 6-2. I kvartfinalen var hun oppe imod landsmanden Alison Riske, som blev besejret på 1.15, og dermed møder Coco Vandeweghe op med friske ben til fjerde runde kampen mod Caroline Woznacki.

Fjerde runde plejer at være endestationen

Selvom Caroline Wozniacki ligger nummer fem på WTA-ranglisten, så har hun aldrig opnået de helt store ting ved de fire Grand Slam turneringer. Især på græsset i London har hun haft problemer, og hun er aldrig nået længere end fjerde runde, hvilket har været endestationen hele fem gange.

Modsat de andre år, så er feltet af spillere svagere end det har været tidligere. Vi mangler nemlig den absolut bedste spiller Serena Williams, og det åbner op for outsiderne. Comebacket mod Kontaveit har skabt forventninger til Caroline Wozniacki, som dog lige så godt kunne være blevet sendt ud i to sæt.

Caroline Wozniacki – Coco Vandeweghe er programsat til 14.00, men den starter nok nærmere ved 15-tiden. Som beskrevet indledningsvis, kan du se den på live stream hos bet365!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.