Wimbledon 2017: Se Tsvetana Pironkova – Caroline Wozniacki på live stream!

Wimbledon 2017 gik tidligere på ugen i gang, og Caroline Wozniacki gik som forventet videre til anden runde. Den femteseedede dansker havde en smule vanskeligheder undervejs, men viste til tider flot spil. Torsdag møder hun Tsvetana Pironkova i anden runde.

Se Caroline Wozniacki i Wimbledon 2017 på live stream!

Verdens største og fineste tennisturnering er nettop gået i gang, og du kan se Caroline Wozniacki og de andre stjerner på live stream hos bet365. Det er verdens førende bookmaker, og de viser samtlige kampe fra Wimbledon, så det er bare med at oprette sig! Så snart du har indbetalt første gang, så har du en hel verden af direkte sport, som du kan se på computer, mobil og tablet!

Store udsving mod Timea Babos

Det var en svingende kamp, da Caroline Wozniacki tirsdag eftermiddag spillede sig videre til anden runde af Wimbledon. Danskeren startede godt, men hun skulle alligevel bruge tre sæt på at slå besejre Timea Babos fra Ungarn. På trods af vanskeligheder i flere omgange, så vandt Wozniacki 6-4, 4-6, 6-1.

Caroline Wozniacki startede kampen flot, og hun brød hurtigt Babos fra starten. Herefter fulgtes de to ad indtil Caroline igen brød mod slutningen af første sæt, som endte 6-4 til danskeren.

Wozniacki startede dog andet sæt skidt, og hun kom hurtigt bagud 0-2. Ungareren havde tydeligvis overtaget momentum, og spillede uden noget at tabe, hvilket gav hende andet sæt, som blev vundet 6-4.

Det startede ligeså ringe for Wozniacki i tredje sæt, hvor Babos vandt de første syv bolde. Herefter var det dog som om hendes rytme blev brudt, og det var Caroline stærkt tilfreds med: ”Jeg blev ved med at holde fokus og forsøgte at bryde hende, Det var vigtigt, hun ikke kom op på 2-0 i tredje sæt. Det var vigtigt at bryde hendes rytme der, og hun virkede knækket efter det

Møder Tsvetana Pironkova torsdag

Efter sejren over Timea Babos skal Caroline Wozniacki møde useede Tsvetana Pironkova. Den 29-årige bulgarer slog med lethed Sara Errani med 6-1, 6-4 i første runde, og hun må formodes at have friske ben til torsdagens kamp mod Caroline Wozniacki.

De to har mødt hinanden fire gange tidligere, og Caroline Wozniacki har vundet samtlige kampe. Seneste møde ligger dog tilbage i 2012, så det er uvist, hvor meget betydning det skal have. Pironkova er relativt stærk på græs, hvilket hun har bevist ved at nå semifinalen i 2010.

Caroline Wozniacki må påtage sig favoritværdigheden, selvom hun havde en hårdere kamp i første runde. Danskeren spillere mere offensivt end tidligere, hvilket også øger underholdningsværdien af hendes kampe. Vi forventer et brag af en kamp torsdag eftermiddag, når hun møder Tsvetana Pironkova i anden runde af Wimbledon!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.