Spilforslag: Lucas Andersen kommer på tavlen imod Randers

fodbold danmark tip

Fodbold tip: Lucas Andersen scorer imod Randers

Lucas Andersen blev blæst op som et gigantisk talent, da han som 16-årig kom op på AaBs førstehold. Han var teknisk dygtig med et godt blik for spillet, og blev allerede sendt til Ajax i 2012.

Selvom han fik en del kampe, så slog han aldrig for alvor igennem, og han har siden været i Willem II og Grasshoppers. Han er nu i AaB på en lejeaftale fra sidstnævnte, hvilket indtil videre har været en stor succes.

Han kom til AaB i slutningen af sommerens transfervindue, og nåede at lave fire kasser og et enkelt oplæg i 12 kampe, heraf 10 fra start.

Han ligger som en slags hængende angrber lidt bagved skarpretter Tom van Weert. Alligevel har han kommet frem til 29 afslutninger og 26 skabte chancer i sine 12 kampe, så han er blevet en stor profil i Aalborg.

Vi spiller på, at Lucas Andersen scorer i kampen til odds 4.10 hos Danske Spil. Det bør nærmere ligge omkring 3.30-3.50.

Skarp i træningskampene

Det er ikke meget, man kan konkludere ud af træningskampe, men det skal alligevel nævnes. AaB har været involveret i nogle meget målrige kampe, hvor særligt Tom van Weert har virket skarp.

Det har Lucas Andersen dog også. Han har scoret i to af deres fem træningskampe imod Hobro, Thisted, Desna, Slask Wroclaw og Vejle.

Han har selvfølgelig ikke spillet fuld tid i kampene, men det ville være overraskende, hvis ikke han får 90 minutter imod Randers i Superliga-premieren.

Tæt kamp imod Randers

AaB møder Randers på hjemmebane, hvilket du kan læse mere om i vores optakt. Det er svært at spå om kampen, da AaB i slutningen af efteråret havde et langt mere offensivt udtryk efter trænerskiftet.

Det bliver formentlig tæt, men AaB nok vil sidde mest på bolden. Det ligner umiddelbart ikke en målrig kamp, men oddset er alligevel for højt til ikke at tage imod det.

Randers har en solid organisation, og de taber sjældent stort. De tabte dog 0-4 sidst, de var på besøg i Aalborg.

Flot odds hos Danske Spil

Det største argument for spillet er selvfølgelig oddset. Danske Spil skiller sig relativt meget ud med deres 4.10, mens Unibet giver 3.35. Bet365 og Youbet giver begge 3.60.

Det skal nævnes, at spillet er gyldigt så længe, han får spilletid. Vi vurderer det meget usandsynligt, at han starter ude, og får spilletid, så det er en risiko, vi gerne tager.

Lucas Andersen scorer – 4.10 – Danske Spil

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.