AaB – Randers: Odds, Betting Tips & Spilforslag [19/03]

Find odds, betting tips og spilforslag til Superliga-kampen AaB – Randers gratis her!

Odds på AaB – Randers

AaB er i akut nedrykningsfare efter en elendig sæson. Selvom de faktisk har leveret nogle få gode præstationer i foråret, så er de simpelthen nødt til at komme på tavlen meget snart.

AaB er umiddelbart bookmakernes favoritter til at besejre Randers på hjemmebane. Randers er nemlig heller ikke alt for godt kørende, men deres niveau er dog højere end AaBs.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en Randers-sejr på 1-0. Begge hold har problemer med at få scoret mål, men værst ser det dog ud for AaB, som kun har scoret en enkelt gang i foråret – en ligegyldig reducering i 90+4 imod OB.

Læg dertil, at AaB-holdet er hårdt ramt af skader.

Du kan få disse odds på AaB – Randers hos bookmakerne:

AaB vs Randers FC Udfald
Kampstart 19/03 15:00
Match Ended

Spilforslag & Betting Tips til AaB – Randers

Randers vinder kampen: 2.80 hos LeoVegas

Det er umiddelbart ikke fristende at spille på AaB i denne kamp. De får ganske vist fin opbakning hjemme i Aalborg og har en langt stærkere trup end man kan aflæse i tabellen.

De har nemlig enorme problemer med at score mål og de møder et Randers-hold, som er svære at slå, men som også har haft sine problemer med at vinde fodboldkampe efter en flot start på efteråret.

Når man kan få 2.80 på 2-tallet, så virker det simpelthen så højt. AaB mangler nemlig et hav af spillere, og de kommer med al sandsynlighed til at bruge to tredjevalg på de to backer.

Hverken Kristoffer Pallesen eller Jakob Ahlmann har fået minutter i foråret, men alle alternativer er ude med skader.

Randers er nødt til at gå efter sejren, selvom de i skrivende stund ligger på sjettepladsen. Modsat de tre forfølgere har de nemlig en negativ målscore, hvilket kan vise sig at blive afgørende.

Uafgjort vil med al sandsynlighed være ubrugeligt for nogle af holdene, hvorfor vi går efter det rene 2-tal til odds 2.80 hos LeoVegas.

Trupnyt

AaB er hårdt ramt af skader. Som det ser ud nu mangler de Killian Ludewig, Kasper Jørgensen, Daniel Granli, Andreas Poulsen, Jonas Skulstad og Jeppe Pedersen. Rasmus Thelander er meget tvivlsom.

Randers mangler umiddelbart kun den svenske midtstopper Carl Johansson, som har karantæne.

Forventede startopstillinger

AaB (4-3-3)

Theo Sander

Kristoffer Pallesen – Lars Kramer – Rasmus Thelander – Jakob Ahlmann

Iver Fossum – Pedro Ferreira – Malthe Højholt

Louka Prip – Nicklas Helenius – Allan Sousa

Randers FC (4-4-2)

Patrik Carlgren

Mikkel Kallesøe – Daniel Høegh – Hugo Andersson – Björn Kopplin

Jakob Ankersen – Lasse Berg Johnsen – Mikkel M. Pedersen – Simen Nordli

Filip Bundgaard – Marvin Egho

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.