Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 feb, 2019

Spiltip til Superligaen: Få mål i Horsens

fodbold superligaen

Spiltip til Superligaen

Superligaen er endelig tilbage, og vi fik en fin start med vores spiltips med et enkelt void og et vundet tip.

Det er altid vanskeligt at vurdere holdene efter en lang vinterpause, men nogle ting gentager sig hvert år.

En af disse ting er de dårlige baner, som mange Superliga-klubber lider under. Det gælder ikke så meget for de resourcestærke klubber som FCK, FC Midtjylland og Brøndby, men en klub som AC Horsens kan lide under det.

AC Horsens åbnede i en udekamp imod Hobro, og den kamp blev spillet på en elendig bane, som var meget medvirkende til det dårlige spil. Det endte 0-0, men der var dog chancer til flere mål.

Vendsyssel tabte 1-0 imod FC Midtjylland i en ligeså rodet kamp. De skabte ikke rigtigt nogle store chancer, men var gode til at ødelægge FC Midtjyllands spil, og de vil givetvis forsøge samme taktik imod AC Horsens.

Se vores regnskab her!

AC Horsens har svært ved at skabe kampe

Hverken AC Horsens eller Vendsyssel er særligt gode til at skabe kampe selv. Begge hold er meget fysisk stærke, men har ikke de allerbedste boldspillere, så det bliver nok ikke sambabold på CASA Arena Horsens.

Vendsyssel vil nok lade AC Horsens have initiativet, og det har de haft problemer med tidligere i sæsonen.

Utroligt nok, så har AC Horsens vundet i Parken, på Brøndby Stadion, på Right to Dream Park og på Aalborg Portland Park.

Allesammen meget imponerende, men de kommer nok ikke i top seks, hvis de ikke bliver bedre til at slå de dårligere hold.

Find alle vores spiltips her!

Ufarlige angribere

AC Horsens og Vendsyssel er blandt de mindst målfarlige hold, hvis man kigger på den såkaldte Table of Justice, som Twitter-profilen Tap In Fodbold leverer.

I efterårets 20 kampe havde AC Horsens expected goals på 16,34, mens Vendsyssel opnåede sølle 15,53.

Begge holds defensiver tillader flere skud imod kassen, men det er virkelig ikke særligt imponerende.

Ifølge selvsamme profil, så opnåede ACH dog 1,01 i udekampen imod Hobro, hvor særligt Kasper Junker havde chancer.

Vendsyssel havde 0,34 i deres kamp imod FC Midtjylland.

I den omvendte kamp i Hjørring lod expected goals på sølle 0,45 – 0,93, og nogenlunde samme cifre kunne godt blive realiteten søndag eftermiddag på CASA Arena Horsens.

Det er stadig uvist, hvordan skadessituationen ser ud, men vi er villige til at tage det tidlige odds hos Danske Spil, som ligger over de andre bookmakere.

Under 2,5 mål – 1.82 – Danske Spil.

Se vores udvalg af bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.