Superligaen: Odds Tip til AGF – Brøndby IF

gule kort

Vores odds tip til Superliga-kampen mellem AGF og Brøndby går på, at der kommer minimum fem kort, hvilket man får en flot betaling på.

Det er sjældent, at der bliver kastet mange kort ud i Superligaen. Selvom der bliver spillet relativt hårdt, så er det også en nogenlunde fair spillet liga, hvis man sammenligner med ligaer længere sydpå.

Det ligner dog et matchup, hvor dommer Morten Krogh kan få brug for dele ostemadder ud.

At han dømmer kampen er hverken et argument for eller imod spillet, men det ligner den største kamp, han nogensinde har dømt.

Se oversigten over alle odds tips og regnskab her!

AGF og Brøndby spiller hårde kampe

Det største argument for spillet er, at det er rivalerne fra AGF og Brøndby, der står overfor hinanden. Selvom FCK har overtaget pladsen som Brøndbys største rivaler, så er der ingen klubber, som AGF hellere vil slå end Brøndby.

Der plejer at blive gået til stålet, når de to hold mødes, og måske er den to uger lange pause for de fleste af spillerne med til at gøre dem ekstra tændte, men det er dog en løs påstand.

Kigger man på de seneste indbyrdes opgør mellem AGF og Brøndby, så tegner der sig dog et klart billede af hårde kampe:

  • 25/08-19: 5 gule
  • 09/11-18: 6 gule + 1 rødt
  • 23/09-18: 7 gule
  • 10/12-17: 3 gule
  • 20/08-17: 5 gule + 1 rødt

Generelt er AGF blandt de hold, der får flest kort i Superligaen, hvilket dog ikke kan siges om Brøndby.

I de 16 kampe i denne sæson har AGF fået 33 gule og et rødt, mens Brøndby står noteret for 23 gule og tre røde.

Vi kan forvente et kampbillede, hvor Brøndby kommer til at være marginalt mere på bolden, men der vil formentlig blive spillet direkte og med intenst pres fra begge sider.

Det er et lille minus, at Josip Radosevic ikke er med for Brøndby, men til gengæld fint, at Kamil Wilczek er tilbage efter karantæne.

Derudover er det vigtigt med en spiller som Nicolai Poulsen, der har fået syv kort i denne sæson.

Morten Krogh på stor opgave

Morten Krogh startede med at dømme Superliga-kampe i 2016/2017-sæsonen. Han dømmer generelt de mindre profilerede kampe, men har dog dømt FCK, AGF og Brøndby tidligere.

Set ud fra tidligere kampe, så ligner dette hans største opgave nogensinde. Han har i sine 53 Superliga-kampe givet 211 og syv røde, hvilket er omtrent gennemsnittet.

Vi skal have minimum fem kort i denne kamp, hvilket er en højere linje sammenlignet med andre Superliga-kampe, men til gengæld skal ostene også sidde løsere i denne kamp.

Bethard med 2.25, og Danske Spil kommer ud med odds inden længe. LeoVegas, MrGreen og Unibet med samme odds.

Over 4,5 kort – 2.28 – 888Sport.

Odds er fra 21/11 – 14.26

Sådan får du din bonus hos 888Sport!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.