Vejle har gode chancer for point i Århus

odds tips agf vejle superligaen

AGF er favoritter til at vinde kampen på hjemmebane imod Vejle – det er der ikke nogen tvivl om. De har på papiret en stærkere trup, og er samtidigt på hjemmebane i Århus, men bookmakerne har alligevel overvurderet AGF, og det lægger til grund for vores odds tip.

AGF og Vejle er begge blandt de mest formsvage hold i hele Superligaen. AGF har tabt fem kampe på stribe, og ikke vundet siden den 26. september, hvor de slog lokalrivalerne fra Århus Fremad i Sydbank Pokalen.

Vejle er marginalt bedre kørende, men de har hentet størstedelen af deres point hjemme på Vejle Stadion.

AGF ligger på 11. pladsen med 18 point efter 17 kampe, mens Vejle har to point færre på 13. pladsen.

De to mandskaber spillede ligeledes 1-1 i den omvendte kamp i starten af sæsonen, og generelt er der meget, der peger på en lige kamp.

– Se alle odds tips her!

AGF får keeper tilbage

AGF var i sidste kamp hårdt ramt på målmandsposten, hvor førstekeeper Oscar Whalley sad ude med karantæne, mens andenkeeper Roman Mysak var skadet.

Derfor skulle AGF spille med U19-målmanden Kasper Kristensen, og han efterlod ikke et godt indtryk ved blandt andet at droppe Michael Lumbs 2-0-scoring.

Egentlig har Oscar Whalley heller ikke stået særligt godt i AGF-trøjen, men det bør dog være en forstærkning i forhold til den seneste kamp.

Den vigtige midtstopper Niklas Backman sidder fortsart ude, og AGF har haft meget svært ved at holde nullet uden svenskeren.

Dermed bliver det nok endnu engang Pierre Kanstrup og Jesper Juelsgård i midterforsvaret med Dino Mikanovic og Casper Højer på siderne.

Se vores regnskab her!

Vejle må undvære cheftræner

Vejles cheftræner Adolfo Sormani har været en rigtig ballademager i denne sæson. Han er fortsat i gang med at afsone sin 5-kampe lange karantæne, som han fik efter at have kommunikeret med sin trænerstab mens han havde en tidligere karantæne.

Det er selvfølgelig et lille minus for Vejle, men situationen er ikke ny, og spillerne er udmærket klar over, hvad de skal gøre.

Lavt odds på AGF

Der er som bekendt ingen tvivl om, at AGF skal være favoritter til at vinde kampen, men de har vundet tre ud af 17 kampe, og er tilmed røget ud af Sydbank Pokalen imod Næstved.

At spille AGF til omkring odds 2.00 virker meget lavt, og vi søger derfor i retning af Vejle. Vejle er heller ikke særligt godt kørende, og de virker ikke imponerende, men kampen er bare mere jævnbyrdig end oddsene fortæller.

Begge mandskaber har spille mange uafgjorte kampe, og med tanke på de to holds afventende måde at spille på, så kunne man også spille på krydset til omkring 3.40.

Vi tager dog +0.50 versionen på Vejle, så der er gevinst ved både uafgjort og udesejren.

Nordicbet og Betsson tilbyder 1.94, mens bet365 giver 1.93 igen.

Odds er fra 03/12/2018 – 11.56

AGF – Vejle: Vejle +0.50 – Nordicbet – 1.94

Få din odds bonus her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.