Champions League: Odds tip til Ajax – Tottenham

fodbold dommer

Vores odds tip til aftenens Champions League-semifinale handler om Ajax’ venstre back Nicolas Tagliafico, da der er et meget flot odds på, at han får et kort imod Tottenham.

Vil du spille på Ajax – Tottenham? Gør det på Bet365!

Opret en konto og spil på Ajax – Tottenham her!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Odds tip til Champions League: Ajax – Tottenham

Ajax har overrasket hele Fodboldeuropa med deres flotte præstationer i denne sæsons Champions League.

De vandt 1-0 på Tottenham Hotspur Stadium på mål af Donny van de Beek, men der venter alligevel en relativt stor opgave, når de skal køre den hjem.

Vi har sat et hav af eksempler på, at selv fantastiske udgangspunkter fra åbningskampene ikke er lig med, at den bliver kørt hjem, senest i gårsdagens kamp.

Bookmakerne forventer en kamp med en del kort, da de har lagt linjen på 4,5 med større sandsynlighed for 5+.

Se alle vores odds tips her!

Tagliafico kan få kort

En af de spillere, der har største sandsynlighed for at få et kort er Ajax-backen Nicolas Tagliafico.

Argentineren har fået hele ni oste i 14 i denne sæson, hvilket selvfølgelig er uhørt mange – i Æresdivisionen har han kun fået tre i 27 kampe (5 i 15 sidste år).

Når man tænker på kampens betydning, så er det langt fra usandsynligt, at han ser sig nødsaget til at nedlægge en spiller, hvis der er mulighed for at give en stor chance væk.

Han fik et kort i den første semifinale, og med sine ni advarsler i turneringen i alt, så kunne han være i karantænefare nu, men UEFA ændrede reglerne i 2014.

Alle advarsler bliver slettet i semifinalerne, så spillere ikke længere risikerer at misse en finale på grund af et gult kort.

Find vores odds bonusser her!

Rutineret dommer ved roret

Aftenens dommer er Felix Brych, der er blandt de mest rutinerede. Vi så i gårsdagens kamp, hvordan tyrkiske Cüneyt Cakir tillod ret mange spillere at slippe for gule kort for at undgå, at kampen slipper ud af kontrol, og det kan også ske i aften.

Felix Brych giver dog ret mange kort. I alle turneringer har han i hele karrieren givet 3,74 gule og 0,22 røde pr. kamp.

I Champions League er gennemsnittet lidt højere med 4,10 gule og 0,34 røde pr.kamp, hvilket er et stykke over gennemsnittet.

Som sagt, så forventer bookmakerne en kamp med en del kort, og han er den spiller, der får flest kort på Ajax-holdet og nok også på hele banen.

Han til at spille overfor Kieran Trippier som kommer meget fremad banen og så bliver det nok Lucas Moura på højre kanten.

Alt i alt virker 3.60 som et stykke for højt. På Betfairs spillebørs ligger Tagliafico i øjeblikket i 3.15/3.60, hvilket også tyder på, at det er en tand for højt.

Læg mærke til, at spilleren skal have spilletid før det er gyldigt, men det gælder også, hvis han bliver skiftet ind. Vi har altså et forfærdeligt spil, hvis han kommer ind med fem minutter igen, hvilket dog ikke er ret sandsynligt.

Nicolas Tagliafico får kort – 3.60 – bet365

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.