Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 31 jul, 2020

FA Cup Finale: Odds tip til Arsenal – Chelsea

gult kort fodbold

Vores odds tip til FA Cup-finalen Arsenal – Chelsea går på, at David Luiz får et kort i kampen. Det er underordnet, hvilken farve, kortet har.

Se vores store optakt til FA Cup-finalen her!

David Luiz har alle dage været en speciel forsvarsspiller. Han er langt fra de bedste i verden til at forsvare, men har alligevel tekniske færdigheder på et højt niveau.

Desværre huskes han ofte for hans tvivlsomme forsvarsspil, og det har til tider været tragikomisk. Sådan var det både i Chelsea og PSG, men nu han er omringet af spillere et lavere niveau, og det har bestemt ikke hjulpet.

Særligt i topkampe har han da med at få raget kort til sig. Siden skiftet til Arsenal har han fået fem gule og to røde kort i 33 Premier League-kampe.

Sandsynligheden for et kort i netop denne kamp skal dog være væsentlig større end gennemsnittet. For det første er det en FA Cup-finale, og bookmakerne forventer faktisk mere end to kort til Arsenal alene.

Når man så får 4.60 på en af holdets mest aggressive spillere, så stinker det af værdi.

Det er også interessant at tage et kig på hans kampe imod Chelsea:

  • PSG – Chelsea: Intet kort
  • Chelsea – PSG: Gult kort
  • PSG – Chelsea: Gult kort
  • Chelsea – PSG: Intet kort
  • Arsenal – Chelsea: Gult kort
  • Chelsea – Arsenal: Rødt kort

Han har altså fået et kort i 4/6 møder med Chelsea, og selvom det er farligt at konkludere ud fra den sample, så virker han ekstra tændt, når han møder sine tidligere holdkammerater.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.