Odds tip til Champions League: Suarez er tændt imod Liverpool

gule kort

Vil du spille på Barcelona – Liverpool? Gør det på Bet365!

Klik her for at oprette en konto hos bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Odds tip til Barcelona – Liverpool: Luis Suarez får kort

Vores næste odds tip omhandler Champions League-braget mellem Barcelona og Liverpool, som 21.00 støder sammen på Camp Nou.

For både Luis Suarez og Coutinho er det en meget speciel kamp, da det er første gang, at de møder deres tidligere klub i en officiel kamp.

Vi har lavet en stor optakt med skader, karantæner, forventede startopstillinger og meget, meget mere, som du kan læse her.

Se alle vores odds tips her!

Luis Suarez er ofte overtændt

Netop Luis Suarez har vi valgt at fokusere på her. Den uruguyanske angriber er normalt ekstremt tændt, når Barca går på banen i de store kampe, hvilket ofte resulterer i gule kort.

Ser man udelukkende man antallet af gule kort, Luis Suarez har fået i sin karriere, så er odds 5 muligvis ikke særligt godt i en hjemmekamp, men når man tænker på kampens betydning og det faktum, at han møder sin tidligere klub.

Siden Luis Suarez kom til Barcelona i 2014 har han modtaget 41 advarsler på 17.977 minutters fodbold i La Liga og Champions League.

Det svarer til et gult kort hver gang han har spillet 4,87 gange 90 minutter. I det lys er odds 5 ikke noget stort værdispil, men når man ser nærmere på, hvilke kampe, han har fået de gule kort i, så tegner der sig et klart mønster.

I La Liga er størstedelen af Suarez’ kort komme imod de store modstandere. Han får næsten altid en ostemad i El Clasico og ligeledes ofte, når de møder Atletico Madrid.

I Champions League har han fået har han fået ni advarsler for Barcelona, og det er kun kortet imod Inter tidligere på sæsonen, der har været i en gruppespilskamp, mens de resterende er i knockout-kampene.

Find alle odds bonusser her!

Rutineret dommer ved roret

Aftenens dommer er hollandske Björn Kuipers som i flere år har været blandt verdens bedste dommere.

Han har i sine 202 officielle kampe uddelt 3,42 gule og 0,15 røde pr. kamp, hvilket er ret gennemsnitligt.

Det var i øvrigt Björn Kuipers, der dømte Ajax’ kamp imod PSV, da Luis Suarez bed Otman Bakkal, hvilket dommeren faktisk overså.

Det bør dog ikke få nogen betydning.

Han bør ikke lade sig slå ud af tempoet eller kampens betydning, og at det er ham, der dømmer er umiddelbart ikke noget argument hverken for eller imod spillet.

Oddset på Luis Suarez til at få et kort er til gengæld det klare argument for, at du skal spille på det.

Det er sjældent, at man får odds 5 på en ostemad til angribere uagtet, at de spiller på hjemmebane, hvor man typisk får færre advarsler.

Unibet har odds 4.50, mens Danske Spil har 4.40. Begge indeholder også lidt værdi, men 5.00 er fremragende.

Luis Suarez får kort – 5.00 – bet365

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.