Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 apr, 2019

Odds tip til Champions League: Begge hold scorer i Barcelona

fodbold

Vores odds tip til Champions League-kampen mellem Barcelona og Manchester United går på, at begge hold scorer.

Regnskab

  • Antal spil: 73
  • Profit: 20,18
  • TBP: 127,64 %

Odds tip til Champions League: Begge hold scorer i Barca – United

Barcelona vandt 1-0 på Old Trafford efter en kamp, der aldrig rigtigt levede op til forventningerne. Barcelona scorede tidligt, og havde derefter ikke de store ambitioner.

Derudover, så havde Manchester United svær ved at kreere chancer, så det var egentlig fair nok, at Luke Shaws selvmål blev kampens eneste.

Vi tror dog på en anderledes og mere underholdende returkamp på Camp Nou. Det skyldes selvfølgelig, at Manchester United er tvunget frem, og score mindst to mål, mens Barcelona også kommer til at have et helt anderledes udtryk.

Blaugrana har igennem en del år haft store problemer på udebane i Champions League, men de er skræmmende stærke hjemme på Camp Nou, hvor der også kommer til at være 100.000 fans til stede.

Match uppet minder en smule om PSG – Manchester United i 1/8-finalen, hvor United ligeledes havde tabt den første kamp på hjemmebane, og ikke var forventet mange chancer på Parc des Princes.

De kom dog hurtigt foran efter store fejl i PSG-defensiven, og takket være et VAR-straffespark i slutningen af kampen, så endte United med at gå videre.

I Barcelonas 25 hjemmekampe i La Liga, Copa del Rey og Champions League er de selv kommet på tavlen hver gang, mens de har holdt buret rent 10 gange.

Det betyder selvfølgelig, at begge hold har scoret i 15/25 af Barcas kampe på Camp Nou i denne sæson.

Manchester United er kun gået fra banen i én udekamp uden at score i denne sæson. Det var til gengæld for nyligt, da de tabte 0-2 på Emirates Stadium imod Arsenal.

Havde dette været en gruppekamp, så ville oddset egentlig ikke være så fristende, men det faktum, at Manchester United er tvunget frem fra starten af kampen gør oddset meget attraktivt.

Se odds bonusser i Danmark her!

Trupnyt

Barcelona har udtaget en meget stærk trup til kampen, hvor de også kan stille med den absolut stærkeste opstilling.

Ifølge den katalanske presse, så bliver kommer Ousmane Dembélé ind i startopstillingen ved siden af Lionel Messi og Luis Suarez.

Samuel Umtiti har ikke ramt topformen siden, han kom tilbage fra en skade, så det bliver formentlig Clement Lenglet ved siden af Pique.

Den eneste plads, der umiddelbart er tvivl om hos Barcelona er højrebacken, hvor det virker som om, at Nelson Semedo er en smule foran Sergi Roberto.

Nemanja Matic er tilbage hos United, men det virker ikke så sandsynligt, at han kommer til at starte inde. Han bør til gengæld stille med både Marcus Rashford og Romelu Lukaku, hvilket ikke var tilfældet i den første kamp.

Begge hold scorer – 1.72 – Bethard

Se alle vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.