superligaen

Vi har fundet nogle værdifulde spilforslag til Superligaens 3. spillerunde, som du kan læse gratis her!

  Mandag den 28. september

  FC Nordsjælland - Lyngby BK

  Man får en overraskende flot betaling på, at FC Nordsjælland hjemme på Right to Dream Park besejrer Lyngby.

  De fleste kender nok de to hold ganske godt, og hovedargumentet for dette spil er simpelthen oddset.

  For at sammenligne, så har vi kigget på de to indbyrdes kampe i den seneste sæson.

  04/10-19: FCN – Lyngby: 1.33 – 6.11 – 8.00

  29/11-19: Lyngby – FCN: 3.69 – 4.21 – 1.90

  Man får altså næsten samme betaling på FCN, som man gjorde i en udekamp for under et år siden, hvor der endda var masser af tilskuere på Lyngby Stadion.

  Det skal ikke nødvendigvis være til Lyngby, at denne kamp spilles for lukkede døre. I disse derby-kampe er det Lyngbys fans, der dominerer lydkulissen, så det burde ikke gøre gæsternes muligheder bedre.

  Læg dertil underlaget, som FC Nordsjællands spillere træner på hver dag, og selvom Lyngby i løbet af ugen har trænet på kunstgræs, så har mange hold det svært i Farum.

  Begge hold har selvfølgelig foretaget ændringer i løbet af transfervinduet. FC Nordsjælland har solgt profilerne Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard, som selvfølgelig er savnet.

  Derudover er Nicolai Larsen og Abdul Mumin også fortid, så det er potentielt fire startere, der har mistet.

  Lyngby har mistet Rezan Corlu, Martin Ørnskov, Jesper Christjansen og Lasse Nielsen, og selvom de har hentet Christian Greko Jakobsen, så er det ikke umiddelbart et forstærket Lyngby-hold.

  Alt i alt, så er styrkeforholdet muligvis tættere i denne sæson, men det er en alt for høj pris på hjemmesejren.

  MrGreen tilbyder meget flotte 1.79, og du kan endda få en bonus ved oprettelse!


 • FC Nordsjælland - Lyngby BK

 • Superligaen
  28/09/2020
  19:00
 • FC Nordsjælland

 • Odds er fra 25/09 - 13.08

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Lørdag den 26. september

  FC Midtjylland - Randers FC

  FC Midtjylland har selvfølgelig fokus på onsdagens Champions League-kvalifikationskamp imod Slavia Prag, men de har så bred en trup, at de ikke bliver markant svækket ved at rotere lidt.

  Eksempelvis startede Pione Sisto inde i den seneste Superliga-kamp imod Lyngby, hvor han også afgjorde kampen med et flot mål, og det kan ske igen.

  Kampen minder på mange måder om den omtalte Lyngby-kamp. FC Midtjylland skal hente en pligtsejr, og samtidigt bruge så få kræfter som overhovedet muligt.

  Kigger man på FC Midtjyllands 36 kampe i den forgangne sæson, så vandt de hele 26 af dem. Mere interessant er det dog, at hele 13 af disse kampe blev vundet med enten 1-0 eller 2-0.

  Den primære grund til dette er selvfølgelig den imponerende defensiv, som også har fået en flot start på denne sæson, hvis man ser bort fra premierenederlaget imod SønderjyskE.

  At hele 36 % af deres kampe endte med 1-0 eller 2-0 er noget over gennemsnittet, og næppe noget der fortsætter på den lange bane.

  Man kan heller ikke konkludere, at sandsynligheden skal være 36 % for, at det sker imod Randers. Alligevel så gør den kommende Slavia Prag-kamp spillet meget interessant.

  Vi så tydeligt i deres kamp imod Lyngby, at der skulle hentes tre point, og så skulle de videre. Vi forventer det samme kampbillede imod Randers, som på trods af fire scoringer i de første to kampe ikke har en skræmmende offensiv.

  I sidste sæson endte de kampe mellem Randers og FC Midtjylland med FCM-sejre på 2-1 hjemme i Herning og 2-0 på Cepheus Park Randers.

  Du får spillet ved at kombinere 1-0 til 7.65 (51,12 %) hos Danske Spil og 2-0 til odds 8.00 (48,88 %) hos Bwin.


 • FC Midtjylland - Randers FC

 • Superligaen
  26/09-2020
  17:00

  Odds er fra 25/09 - 14.50

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.