Brøndby – FC Nordsjælland: Odds & Tips [15/05]

Find odds og spilforslag til Brøndby – FC Nordsjælland gratis her!

Odds på Brøndby – FCN: Kan Brøndby rejse sig og vinde?

Brøndby førte inden 29. spillerunde Superligaen, men efter 1-3-nederlaget til FCK i weekenden er de dumpet ned på fjerdepladsen i tabellen. Det er dog stadig meget tæt i toppen af Superligaen, og Brøndby kan med en sejr over FC Nordsjælland onsdag aften tilbageerobre førstepladsen for en stund. FCK og FC Midtjylland spiller mod hinanden torsdag i Parken, og et af de hold vil være på førstepladsen efter den kamp.

Jesper Sørensens Brøndby-mandskab har ikke vundet i tre kampe i træk, og de skal vinde mod FC Nordsjælland onsdag, hvis mesterskabsdrømmen skal holdes i live. I slutningen af april mødtes de to hold i Farum, hvor det endte 1-1, og da de senest mødtes i Brøndby i oktober sidste år, vandt Brøndby med 2-1.

FC Nordsjælland kommer til Brøndby Stadion fyldt med selvtillid, og Johannes Thorups tropper har været det bedste hold i mesterskabsspillet indtil videre. Her er de fortsat det eneste hold uden nederlag, og kun en enkelt gang i mesterskabsspillet har de forladt banen uden at vinde, og det var i føromtalte 1-1-kamp mod Brøndby. Hvis FC Nordsjælland formår at vinde i Brøndby, kan de selv afgøre mesterskabet i deres sidste to kampe i mesterskabsspillet, hvor de møder henholdsvis FC Midtjylland hjemme og FCK ude.

Du kan se bookmakernes bedste odds på BIF – FCN herunder, og de har gæsterne fra FCN som små favoritter.

Brøndby IF vs FC Nordsjælland Udfald
Kampstart 15/05 20:00
Match Ended

Odds Tip til Brøndby – FC Nordsjælland

Andreas Schjelderup scorer i kampen: 3.10 hos Unibet

Andreas Schjelderup er i storform i øjeblikket, og senest scorede han to mål i 4-1-sejren mod Silkeborg. Den 19-årige nordmand, der er ejet af Benfica, har scoret i fire ud af de seneste fem kampe, og vi tror på, at målformen fortsætter, og at han kommer på tavlen i onsdagens opgør i Brøndby.

Kampen dømmes af Peter Kjærsgaard, og det er første gang i denne sæson, at han passer fløjten i en kamp, hvor Brøndby er involveret.

Trupnyt

Brøndby er uden Frederik Alves, Mathias Kvistgaarden og Henrik Heggheim. Der er derudover tvivl om Sean Klaiber og Jordi Vanlerberghe, der begge udgik med skader mod FCK, og så er Kevin Tshiembe i karantæne, efter han fik rødt kort i søndagens derby mod FCK.

Hos FC Nordsjælland er Erik Marxen ude, og det er også tvivlsomt, om Marcus Ingvartsen er klar til kampen mod Brøndby. Ingvartsen sad ude med en skade i weekendens kamp mod Silkeborg.

Bud på startopstillinger

Brøndby IF (3-4-2-1)

Patrick Pentz

Jordi Vanlerberghe– Rasmus Lauritsen – Jacob Rasmussen

Sebastian Sebulonsen – Mathias Greve – Daniel Wass – Marko Divkovic

Nicolai Vallys – Yuito Suzuki

Ohi Omoijuanfo

FC Nordsjælland (4-3-3)

Andreas Hansen

Oliver Villadsen – Adamo Nagalo – Kian Hansen – Martin Frese

Zidan Sertdemir – Jeppe Tverskov – Daniel Svensson

Mads Kristian Hansen – Ibrahim Osman – Andreas Schjelderup

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.