Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 okt, 2018

Odds tip: FCK spiller uafgjort i Europa League

På Mesterbold kommer vi til at fokusere på spilforslag i højere grad, og det er vores plan, at du kan finde friske spilforslag hver dag.

Dagens spiltip handler om Europa League-kampen mellem Bordeaux og FC København. Vi forudser en kamp, hvor Bordeaux dominerer, og generelt vil være det bedste hold, men FCK kan sagtens få et enkelt point med hjem til København.

FCK vil være tilfredse med uafgjort

FC København har bestemt ikke været heldige med lodtrækningen i årets Europa League-turnering. Selvom de var seedet til playoff-runden i kvalifikationen, så løb de ind i Atalanta, som de til gengæld var dygtige nok til at sende ud på straffespark.

Efterfølgende er de kommet i en besværlig pulje med Zenit, Slavia Prag og dagens modstander fra Bordeaux.

FCK har dog tidligere været i svære puljer i europæisk sammenhæng, og formået at kæmpe sig videre alligevel, og det kan sagtens ske igen.

FCK spillede 1-1 imod Zenit i den første kamp, og generelt bliver der sjældent satset meget, når Ståle Solbakken sender sine spillere på banen i Europa.

Vi forventer, at Ståle Solbakken vil være tilfreds, hvis FCK får et enkelt point ud af kampen, og vi tror endda, at FCK kommer til at gå ret hårdt efter det.

I sidste sæson, hvor FCK havde store problemer med at få spillet til at fungere, var Ståle yderst kalkuleret, når de spillede Europa League-kampe, og det hele endte med at gå op.

FCK var i gruppe med Lokomotiv Moskva, Zlin og Sheriff, og tre af disse kampe endte uafgjort. FCK startede ligeledes ud imod gruppens formodeligt stærkeste hold, Lokomotiv Moskva, og her var de tilfredse med et enkelt point.

Efterfølgende spillede FCK to udekampe, som begge endte uafgjort, og det var på ingen måde tilfældigt.

Læs alle vores spilforslag her!

Viktor Fischer-fravær kan ændre FCKs gameplan

Viktor Fischer blev ramt af en skade i Superliga-kampen imod Vendsyssel, og selvom en scanning fortæller, at skaden ikke er så slem som frygtet, så er han blevet hjemme i København.

Han har været FCKs klart bedste spiller siden han kom til Danmark, og han vil naturligvis blive savnet i Bordeaux.

Som Ståle også har fortalt pressen, så er der værre kampe at undvære Fischer i end netop denne udekamp, hvor FCK ikke kommer til at være meget på bolden.

Imod Zenit stillede FCK op med to deciderede angribere i Dame N’Doye og Pieros Sotiriou, mens Fischer spillede på venstrekanten.

Det kunne tænkes, at FCK gerne vil stille mere defensivt op, og sætte Nicolaj Thomsen ind som hængende angriber bag N’Doye, og dermed få en hårdt arbejdende spiller ind på midtbanen.

Vi tror på en relativt lige kamp, hvor Bordeaux dominerer, men FCK kommer til at gå benhårdt efter at få et enkelt point med hjem.

Bordeaux – FCK: Uafgjort – 3.40 – bet365.

Find de bedste odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.