Brøndby – AGF: Odds & Tips [26/05]

Find odds og spilforslag til Brøndby – AGF gratis her.

Odds på Brøndby – AGF: Guldfest på Vestegnen?

Søndag bliver det afgjort, hvem der kan kalde sig danske mestre i fodbold i sæsonen 2023/2024. På Brøndby Stadion kan hjemmeholdet selv afgøre, om guldet skal havne på Vestegnen for 12. gang i klubbens historie.

Jesper Sørensens Brøndby-mandskab får besøg af AGF, der i tirsdags endegyldigt slukkede FC Københavns mesterskabsdrømme, og de aarhusianske gæster vil med garanti være motiverede for at spolere endnu en potentiel mesterskabsfest søndag aften.

AGF spillede en fremragende kamp foran hjemmepublikum i Aarhus tirsdag aften mod FCK, og her gav de deres fans en 3-2-sejr i sæsonens sidste hjemmekamp. Mads Emil Madsen havde inden opgøret ikke scoret i sæsonen, men han var storspillende mod FCK og stod for alle tre AGF-mål i kampen.

Brøndby hentede i seneste spillerunde en sejr på 0-2 i Silkeborg på mål af Nicolai Vallys og Filip Bundgaard, og da FC Midtjylland senere samme dag smed point ude mod FC Nordsjælland, gik Brøndby op på førstepladsen i tabellen.

Ifølge bookmakerne er Brøndby store favoritter til at vinde sæsonens sidste kamp mod AGF og dermed vinde mesterskabet. Nedenfor kan du se de bedste odds på BIF – AGF.

Brøndby IF vs AGF Udfald
Kampstart 26/05 17:00
Match Ended

Odds Tip til Brøndby – AGF

Begge hold scorer: 1.91 hos LeoVegas

Gæsterne fra AGF har intet andet end æren at spille for, mens Brøndby kan sikre sig guldet med en sejr. Oddset på Brøndby-sejr er dog i den lave ende, og vi går i stedet med begge hold scorer til odds 1.91 hos LeoVegas.

AGF og Brøndby er store rivaler, og AGF-spillerne vil utvivlsomt forsøge at sætte en stopper for Brøndbys gulddrømme på søndag. De seneste to indbyrdes møder er endt med mål fra begge hold, og det tror vi på igen i denne weekend.

Morten Krogh dømmer søndagens brag på Brøndby Stadion, og det er tredje gang i karrieren, at han skal dømme en kamp mellem de to mandskaber.

Trupnyt

Hos Brøndby er Frederik Alves og Sean Klaiber ude med skader. Klaiber var på træningsbanen torsdag, men den stærke back blev skadet mod FCK tidligere i maj, og her meldte han ud på Instagram, at han var ude for resten af sæsonen.

AGF er uden Mats Knoester, Kevin Yakob, Tobias Mølgaard og Janni Serra.

Bud på startopstillinger

Brøndby IF (3-4-2-1)

Patrick Pentz

Jordi Vanlerberghe– Rasmus Lauritsen – Jacob Rasmussen

Sebastian Sebulonsen – Josip Radosevic – Daniel Wass – Marko Divkovic

Nicolai Vallys – Yuito Suzuki

Filip Bundgaard

AGF (3-5-2)

Bailey Peacock-Farrell

Felix Beijmo – Frederik Tingager – Jacob Andersen

Gift Links – Mads Emil Madsen – Nicolai Poulsen – Magnus Knudsen – Mikael Anderson

Tobias Bech – Patrick Mortensen

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.