Brøndby er favoritter imod kroatiske Hajduk Split. Få spiltips og se hvordan du streamer opgøret live!

Hvis navnet Hajduk Split får en klokke til at ringe, er du ikke helt galt på den. Tvært imod!

Faktisk har du bare styr på din europæiske fodboldhistorie.

I tiden med det gamle Jugoslavien, var Hajduk Split ikke kun et af de førende fodboldhold i hjemlandet. Det er også en klub med en fornem europæisk historie.

I lighed med Brøndby IF skal man dog en del år tilbage, men to gange er det lykkedes dem at komme i en europæisk semifinale. 1973 var det imod mod Leeds United i Pokalvindernes turnering, og ni år senere i 1984 spillede de semifinale i UEFA Cuppen mod Tottenham Hotspur.

En enkelt gang har de også spillet Champions League, det var tilbage i 1994-1995, hvor det blev til en andenplads efter Benfica og siden en tabt kvartfinale mod AFC Ajax.

I 2010-2011 deltog de for hidtil eneste gang i Europa League, men de seneste tre år i træk har de nået playoff-runden.

Brøndby klare favoritter

Normalt kan de danske hold, der spiller i Europa drage fordel af, at Superligaen starter tidligt. Men sådan bliver det ikke denne gang. Lige som Brøndby IF har Hajduk Split spillet to kampe, men hvor de blå/gule i sidste weekend måtte se sig slået af FC Nordsjælland, er kroaterne fortsat ubesejrede i deres lokale 1. Division.

Kroatien ligger lige efter Danmark på UEFA’s koefficientliste, og man må derfor regne deres liga meget lig den danske Superliga.

Men ser man på bookmakernes odds er det ikke nogen tvivl om, at det er de danske sølvvindere, der er favoritter til at snuppe sejren på eget græs.

Nordicbet giver 1,82 på en sejr til Brøndby IF, imens en kroatisk sejr giver 3,90. Hos bet365 er billedet næsten det samme. Her giver en sejr til BIF 1.80, imens Hajduk Split giver 4,50.

Derfor anbefaler vi, at man kigger nærmere på specialspillene. Og vi har valgt at gå med Halvleg/Fultid – Brøndby/Brøndby til odds 3.00.

Vi tror, at hjemmeholdet vil komme blæsende og søge at sætte sig på tingene for en hurtig afgørelse.

Se kampen på live stream!

Hvis du ikke har mulighed for at være tilstede på stadion, er der ikke nogen grund til panik. Hvis du vil kunne se kampe på TV, skal du være i besiddelse af 6’eren, da det er SBS Discovery, som har købt rettighederne. Du kan også vælge at live streame Brøndby Hajduk Split direkte igennem deres streamingtjeneste dplay.dk.