Brøndby – FCK: Odds & Spilforslag [12/05]

Find odds, tips og spilforslag til Brøndby – FCK gratis her.

Odds på Brøndby – FCK: Kampen om guldet?

Superligaen 2023/24 er spændende i både top og bund, og intet er endnu afgjort. Søndag eftermiddag klokken 16.00 er der derby og topbrag på Brøndby Stadion mellem nummer 1 og 2 i Superligaen. Brøndby ligger på førstepladsen i Superligaen med 56 point, men lige bag dem ligger FCK og FC Midtjylland med 55 point, og på fjerdepladsen indtager FC Nordsjælland med 53 point, så der er fortsat masser af spænding om, hvem der vinder det danske mesterskab i denne sæson.

I sidste weekend tabte Brøndby med 3-2 til FC Midtjylland, og det var Brøndbys første nederlag i Superligaen siden 2-3-nederlaget til FCK i september sidste år. FCK kommer til søndagens brag med tre sejre på stribe, og vinder de på Brøndby Stadion søndag, vil de være store favoritter til at genvinde det danske mesterskab. Allerede inden opgøret er FCK endda favoritter til at vinde mesterskabet ifølge bookmakerne.

Du kan se de bedste Brøndby – FCK odds hos bookmakerne herunder.

Brøndby IF vs FC København Udfald
Kampstart 12/05 16:00
Match Ended

Odds Tip til BIF – FCK

Begge hold scorer i kampen: 1.72 hos betsson

Da FCK og Brøndby senest mødte hinanden d. 1. april i Parken, endte det med en sejr på 1-2 til Brøndby, og vi tror på, at begge hold scorer igen på søndag.
Vi skal tilbage til den 4. november 2018 for at finde seneste opgør på Brøndby Stadion mellem de to, hvor begge hold ikke fandt vej til netmaskerne, og siden dengang har de spillet ni kampe mod hinanden på Brøndby Stadion.

Det kan dog blive en taktisk affære søndag, fordi der er så meget på spil, som det er tilfældet. De to hold har også spillet en 0-0-kamp mod hinanden i Parken i denne sæson, men det er eneste gang i indeværende Superliga-sæson, at Brøndby er gået fra banen uden at score. FCK er samtidig det mest scorende hold i Superligaen i denne sæson, og de går også sjældent fra banen uden at score.

Trupnyt

Brøndby er uden Frederik Alves og Mathias Kvistgaarden, der begge er på skadeslisten.

FCK må undvære Roony Bardghji, Nicolai Boilesen, David Khocholava og Theo Sander. Der er tvivl om Andreas Cornelius, Jordan Larsson og Lukas Lerager, som alle tre var ude af truppen mod Silkeborg.

Bud på startopstillinger

Brøndby IF (3-4-2-1)

Patrick Pentz

Jordi Vanlerberghe– Kevin Tshiembe – Jacob Rasmussen

Sean Klaiber – Mathias Greve – Daniel Wass – Marko Divkovic

Nicolai Vallys – Yuito Suzuki

Ohi Omoijuanfo

FCK (4-3-3)

Kamil Grabara

Peter Ankersen – Denis Vavro – Scott McKenna – Kevin Diks

Viktor Claesson – William Clem – Rasmus Falk

Mohamed Elyounoussi – Orri Oskarsson – Elias Achouri

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.