photo
Lars Madsen

- 3 maj, 2022

Brøndby – FCK: Oddset Tips & Spilforslag til Derby [08/05]

Find oddset tips og spilforslag til Superliga-derbyet mellem Brøndby og FCK gratis her!

Odds på Brøndby – FCK: 1X2-oddset

FC København er selvfølgelig favoritter til at vinde søndagens derby i Brøndby. Selvom derby-kampe ofte er specielle og uforudsigelige, så er Brøndby så ringe i øjeblikket, at de skal være store underdogs.

Du kan få følgende odds på Brøndby – FCK hos de danske betting sider:

Brøndby – FCK: Oddset Tips & Spilforslag

Vi har flere spilforslag klar til derby-kampen mellem Brøndby IF og FC København.

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen (1.95 hos Marathonbet)

Under 2,5 mål i kampen: 1.95 hos Marathonbet!

Der skal være enorm stor værdi i under 2,5 mål til odds 1.95 hos Marathonbet, hvis odds er noget højere end de andre bookmakere på markedet.

Hverken BIF eller FCK scorer særligt mange mål i øjeblikket. Hos Brøndby handler det i høj grad om manglende kvalitet blandt de forreste spillere, mens det i FC København nok primært handler om manglende relationer, da hele offensiven nærmest blev hentet i januar.

FCK spillede i sidste weekend 0-0 imod FC Midtjylland i en meget nervøs mesterskabskamp. Selvom Brøndby egentlig har mindre på spil, da de nærmest ikke kan nå noget, så kunne man godt forestille sig, at denne kamp blev lige så nervøs.

Brøndby har ingen selvtillid, men vil med garanti kæmpe meget hårdt for at ødelægge det for FCK, da en derby-sejr kan rykke meget.

Omvendt er FC København nødt til at vinde, men det bliver nok i den klassiske, kontrollerede stil. Det er svært at forestille sig en målrig kamp på Vestegnen.

Spilforslag: 0-0 ved pausen (2.95 hos LeoVegas)

0-0 ved pausen: 2.95 hos LeoVegas

Vi prøver også et spil 0-0 ved pausen til odds 2.95 hos LeoVegas. Vi havde det samme spilforslag, da de to hold mødtes i Parken for tre uger siden.

Her gjorde baneforholdene det selvfølgelig endnu sværere, og det taler imod spillet, at banen i Brøndby er ret fin.

De mest formstærke spillere på banen er nok Brøndby-keeper Mads Hermansen og FCK-målmand Kamil Grabara, som begge har leveret på et højt niveau i denne sæson.

Det primære argument for dette spil er den nervøsitet, som kampen formentlig bliver præget af. Mens det nok ikke bliver så flydende og flot spil, så kommer der til gengæld smæk på duellerne. Derudover så må man forvente, at Brøndby-spillerne vil gribe kampen defensivt an.

Man kan også overveje et spil på resultatet 0-1 til FC København til odds 7.50 hos bet365. Det skal indeholde fin værdi, men er selvfølgelig også et spil i den satsede afdeling.

Få en velkomstbonus til kampen!

Andre oddset tips!

tottenhams nye stadion
premier-league
Det ligner en spændende kamp på Tottenham Hotspur Stadium i London, når Tottenham tager imod de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City.
02 februar, 2023
camp nou i barcelona
la-liga
Barca er storfavoritter søndag aften, når de tager imod Sevilla på Camp Nou. Find odds og tips på Barcelona – Sevilla her!
02 februar, 2023
san siro i milano
serie-a
Der venter et brag af en kamp i Milano søndag aften, hvor Inter og AC Milan mødes i Serie A. Find odds, tips og spilforslag til kampen her!
02 februar, 2023

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1695 Artikler