photo
Lars Madsen

- 14 okt, 2021

Brøndby – Vejle Odds Tip: Gratis Spilforslag til BIF – Vejle

Vores odds tip til Superliga-kampen Brøndby IF – Vejle går på, at der maksimalt kommer to mål i kampen, hvilket man får flot betaling på hos blandt andre Marathonbet, Nordicbet og LeoVegas.

Odds på Brøndby – Vejle: Hvem vinder kampen? (1X2)

Brøndby IF Uafgjort Vejle
1.47 @LeoVegas 4.70 @ ComeOn 7.00 @bet365

Brøndby er selvfølgelig store favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Superligaens dårligste hold, Vejle.

De danske mestre har dog været meget langt fra sidste sæsons niveau efter sommerpausen, og derfor vælger vi ikke at gå på 1-tallet til under 1.50.

Odds 7.00 kan virke højt på Vejle, men de har været direkte elendige i stort set alle deres udekampe, og nu møder de et Brøndby Stadion med masser af fans imod sig.

Odds tip til Brøndby – Vejle

Spil Under 2,5 mål til odds 2.28

Få en velkomstbonus på 500 kr. hos Marathonbet

Vores odds tip til kampen går på under 2,5 mål. Det skyldes primært, at vi forestiller os et kampbillede, hvor Vejle kommer til at stå meget lavt på banen, og gladeligt rejser hjem fra Vestegnen med 0-0.

Det kræver ikke den store taktiske viden at se, hvordan Brøndby skaber deres chancer. Det ville være direkte dumt af Vejle, hvis de stillede bagkæden frem for at lade Simon Hedlund og Mikael Uhre løbe i dybden.

Der er i øvrigt tvivl om Uhre, som ikke har trænet fuldt med i løbet af ugen, og uden ham er Brøndbys offensiv virkelig tandløs.

Spillet går næppe hjem, hvis Brøndby kommer tidligt foran, og dermed lade Vejle komme længere frem på banen.

Så længe det står 0-0, så bør kampen være relativt låst.

For Vejles vedkommende må man virkelig håbe, at de har trænet defensiven igennem landskampspausen.

Det bliver med garanti en helt anderledes kamp end da Brøndby besøgte Vejle Stadion. Dengang var vi vidner til en ægte cirkuskamp med masser af chancer i begge ender, og den kunne sagtens være endt med mere end 2-2.

Den helt afgørende forskel er dog, at Carit Falch var Vejle-træner ved den lejlighed, og Peter Sørensen står for noget helt andet fodbold.

Marathonbet ligger øverst med 2.28, mens Nordicbet følger lige efter med 2.27. Der er værdi hos alle bookmakerne med dansk licens, og vi mener at oddset bør ligge mellem 2.00 og 2.10.

Brøndby – Vejle Odds Tip: Spørgsmål og svar

Hvad er vores odds tip på Brøndby – Vejle?

Vores odds tip til Brøndby – Vejle er under 2.5 mål i kampen.

Hvor får man det højeste odds på tippet til Brøndby – Vejle?

Marathonbet (2.28), Nordicbet (2.27) og LeoVegas (2.25) har de højeste odds i Danmark.

Hvornår starter Brøndby – Vejle?

Brøndby – Vejle starter søndag den 17. oktober 2021 kl. 16.00.

tottenhams nye stadion
premier-league
Det ligner en spændende kamp på Tottenham Hotspur Stadium i London, når Tottenham tager imod de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City.
02 februar, 2023
camp nou i barcelona
la-liga
Barca er storfavoritter søndag aften, når de tager imod Sevilla på Camp Nou. Find odds og tips på Barcelona – Sevilla her!
02 februar, 2023
san siro i milano
serie-a
Der venter et brag af en kamp i Milano søndag aften, hvor Inter og AC Milan mødes i Serie A. Find odds, tips og spilforslag til kampen her!
02 februar, 2023

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1695 Artikler