Odds tip til DBU Pokalen: Brøndby for store favoritter imod AaB

fodbold

Vi har lavet et odds tip på DBU Pokal-kampen mellem Brøndby og AaB, som mødes i semifinalen torsdag aften på Brøndby Stadion. Du kan i øvrigt se frem til endnu et spilforslag, som forventes klar indenfor et par timer.

Læs vores generelle optakt til Brøndby – AaB, hvor du kan læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger og meget mere!

Efter Superligastrukturen blev ændret, så ændrede man også semifinalerne i DBU Pokalen således, at de kun spilles over en enkel kamp modsat to førhen.

Derfor står der ekstremt meget på spil, når de to mandskaber kæmper om en plads i pokalfinalen. Både AaB og Brøndby har svært ved at opnå noget i Superligaen, men Pokalen kan redde sæsonen.

Se alle vores odds tips her!

Brøndby svinger meget

Det har ikke været helt kønt at følge Brøndby-holdet i denne sæson. Der var selvfølgelig høje forventninger efter den fantastiske sæson sidste år, men de har ikke været i nærheden af det niveau.

De ligger på fjerdepladsen i Superligaen, og selvom de kun har fire point op til OB på tredjepladsen, så virker det ikke videre sandsynligt sådan som de spiller i øjeblikket.

Brøndby har vundet tre af forårets otte kampe. Det var imod Randers på hjemmebane, Vendsyssel på udebane og senest Horsens ude.

Fælles for de to førstnævnte kampe, så var heldet i den grad på Brøndbys side ved de to lejligheder, og da de spillede 2-2 imod OB i sidste runde var de det dårligste hold på banen.

Brøndby skal selvfølgelig være favoritter i en hjemmekamp imod AaB, men slet ikke så store, som bookmakerne har gjort dem.

Det er ikke fordi, AaB har været meget bedre, men deres spillestil og offensive profiler passer meget godt i et match up imod Brøndbys meget tunge forsvar.

Find de bedste odds bonusser i Danmark her!

AaBs profiler har holdt pause

AaB var heller ikke særligt stærke i deres seneste kamp. De tabte 1-2 på hjemmebane imod Randers efter at være kommet foran.

Hverken Kasper Kusk eller Lucas Andersen var at finde i startopstillingen eller på bænken, men de er begge med i AaBs kamptrup i aften, og forventes at spille

NORDJYSKE, som har godt styr på, hvad der sker i AaB forventer denne startopstilling:

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Magnus Christensen – Oliver Abildgaard – Frederik Børsting

Lucas Andersen – Tom van Weert

Lucas Andersen scorede to kasser sidst på Brøndby Stadion, og har generelt været en fornøjelse at følge siden comebacket til AaB.

Der er ikke de store skader eller mulige overraskelser hos Brøndby, som har de fleste profiler klar.

Tør Brøndby satse?

Vi vælger garderingen på AaB X2. Man kan selvfølgelig også vælge at spille på AaB-sejren, som også indeholder meget værdi, men det er værd at bemærke, at kampen kan gå i stilstand, hvis der skulle stå uafgjort med 10 minutter tilbage.

Modsat en Superliga-kamp, hvor forskellen på tre og et point er stor, så kan begge hold leve fint med uafgjort i stedet for at satse unødigt i slutfasen, og det bør kun gøre værdien større på AaB.

Oddslejet er nogenlunde det samme, som da Brøndby og AaB mødte hinanden i Superligaen for godt en måned siden, men det er som Brøndby bare bliver overvurderet i denne sæson.

AaB +0.50 asian – 1.95 – bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.