Odds tip: Brøndby besejrer Genk på hjemmebane

Brøndby spillede til tider flot fodbold i Genk, men endte alligevel med at tabe åbningskampen med 5-2. Marginalerne var bestemt ikke på danskernes side, og man skal ikke helt udelukke et comeback, men det ligner et belgisk avancement

Genk kan overleve et nederlag

En af argumenter for et spil på Brøndby i denne kamp er, at Genk sagtens kan overleve et smalt nederlag, som vil sende dem i Europa League-gruppespillet.

Med 5-2 i den første kamp, så skal Brøndby op og score tre gange før det bliver spændende, hvilket det nok aldrig bliver.

Brøndby-spillerne er udmærket klar over, hvor dårlige deres vinderchancer ser ud, men de vil selvfølgelig gå på banen med tro på tingene.

Hvis Brøndby fører med et enkelt mål i slutningen af kampen, så er det ikke fordi, at Genk vil presse helt vildt for at få en udligning, og det er favorabelt for spillet.

Før den første kamp lavede vi et spil på, at Genk går videre, og det ser jo godt ud, men det ændrer ikke på, at man får et flot odds på Brøndby alene i returkampen.

Genk har sparet spillere

Noget, der dog taler lidt imod dette spil er, at Brøndby valgte at stille med stærkeste opstilling i deres besværlige udekamp imod Vendsyssel i Superligaen, mens Genk sparede hele otte spillere fra startopstillingen i forhold til den første kamp.

Det vidner om, at Genk tager opgaven meget seriøst, og går da også på banen i Brøndby for at vinde kampen.

Alexander Zorniger er ikke særligt glad for at rotere i sin startopstilling, men har i startfasen været tvunget til at skifte meget ud på grund af skader og karantæner, men han bør have alle spillere til rådighed, hvis man ser bort fra Mikael Uhre, som ikke havde fået en hovedrolle alligevel.

Hany Mukhtar viste gode tegn i Genk, hvor han nok spillede den bedste kamp i denne sæson, og han plejer at steppe op i de store kampe.

– Se alle vores tips her

Brøndby Stadion bliver nøglen

Den største forskel på sidste torsdags kamp og denne, er selvfølgelig rammerne omkring. Brøndby har haft store problemer på udebane under Alexander Zorniger, men hjemme på Brøndby Stadion er de væsentligt stærkere.

Siden Zorniger kom til Brøndby i 2016 har de fået følgende resultater hjemme på Brøndby Stadion:

  • Brøndby – Valur: 6-0
  • Brøndby – Hibernian: 0-1 (Sejr på straffespark)
  • Brøndby – Hertha Berlin: 3-1
  • Brøndby – Panathinaikos: 1-1
  • Brøndby – VPS: 2-0
  • Brøndby – Hajduk Split: 0-0
  • Brøndby – Spartak Subotica: 2-1

Der forventes desværre ikke mere end 15.000 tilskuere på Brøndby Stadion, men Sydsiden skal nok være meget larmende som sædvanligt.

En påstand er, at Brøndby vil have mere motivation til at vinde kampen, og selvom det ikke er lig med avancement, så ville en sejr over Genk stadig betyde noget for selvtilliden.

Vi synes, at 2.90 er for højt på en Brøndby-sejr.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.