Odds Tip til Brøndby IF – FC Midtjylland

Odds Tip til Brøndby IF - FC Midtjylland

Vi har gratis odds tip klar til Superliga-kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland, og du kan læse analysen her.

Odds tip til Brøndby IF – FC Midtjylland

De seneste to danske mestre mødes i ugens kamp i Superligaen. Brøndby Stadion kommer til at danne en flot ramme, når topholdet fra FC Midtjylland kommer på besøg.

Begge mandskaber har udskiftet godt og grundigt i spillertruppen, men det er så afgjort FCM, der er sluppet bedst fra det.

Midtjylland fører Superligaen med 15 point efter de første seks kampe, mens Brøndby ligger hele 11 point efter på en sløj niendeplads.

Når det er sagt, så har Brøndby ikke været direkte heldige med deres pointhøst, og de bør som minimum kunne sikre sig en top seks placering.

Det er særligt defensiven, der har været problemet. De har indkasseret 11 kasser, hvilket kun Vejle har gjort dårligere.

De er faktisk kommet på tavlen i samtlige kampe med undtagelse af 0-1-nederlaget imod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion.

BIF får så besøg af et FC Midtjylland-mandskab, der har vundet deres seneste fem Superliga-kampe, og kun indkasseret et mål undervejs.

Det taler selvfølgelig også imod, at FC Midtjylland må undvære Junior Brumado, men vi forventer alligevel en kamp, hvor begge mandskaber kan udnytte hinandens svagheder.

FCMs dødbolde og presspil kommer til at gøre rigtigt ondt på Brøndby, som omvendt kan sende Mikael Uhre og Simon Hedlund afsted imod et ret tungt FCM-forsvar.

Det er i øvrigt kuriøst, at de seneste fem indbyrdes kampe på Brøndby Stadion er endt med hele 18 mål, mens de seneste fem på MCH Arena er endt med seks.

Tilfældigheder spiller selvfølgelig en rolle, men der kan også ligge noget i Brøndbys tilgang til kampene hjemme kontra ude.

Odds lukkede i 1.74 i den seneste tilsvarende kamp, der blev spillet i maj. Siden er begge hold blevet mærkbart svagere i defensiven, mens offensiven er nogenlunde intakt.

Brøndby – FC Midtjylland: Over 2,5 mål – ComeOn

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.