Odds tip til Superligaen: OB kan få point i Brøndby

fodbold

OB kommer på besøg hos Brøndby søndag aften. Brøndby-holdet skal være favoritter, men de bliver alligevel overvurderet hos bookmakerne, og derfor finder vi værdi på OB.

Vores odds tip til Superliga-kampen går på, at OB får point med hjem fra Brøndby.

Odds tip: OB virker meget stærke

Mandag aften skulle OB rejse sig efter 3-2-nederlaget til FC København i den første runde. Det skulle de, da de tog imod Lyngby hjemme i Odense, og de leverede en flot præstation.

De blev hjulpet i gang på et klodset straffespark, hvorefter holdene var en smule jævnbyrdige. Efter pausen var der dog klasseforskel, og det var helt fortjent, at OB vandt 4-1.

OB måtte undvære Jeppe Tverskov, men de to gange Lund og Leeuwin gjorde det fint i forsvaret.

Tverskov er formentlig tilbage til Brøndby-kampen, og derudover er OB-truppen skadesfri.

Det var en rigtig topholdspræstation, de leverede, og de ligner et godt bud til Superligaens bronzemedaljer, som de lige akkurat missede i sidste sæson.

I de første to kampe har OB spillet tre gode halvleg, mens de havde det meget svært i anden halvleg imod FCK.

Der er dog klasseforskel på FCK og resten af Superligaen, så det gør ikke nødvendigvis så meget.

Få de bedste bonusser her!

Brøndby kommer direkte fra Polen

Et bærende argument for værdien på OB i denne kamp er Brøndbys torsdagskamp imod Lechia Gdansk i Europa League-kvalifikationen.

Selvom Brøndby har en relativt stor trup, så kan de ikke rotere på ret mange positioner uden at svække holdet, og en vigtig udekamp i Polen kommer til at koste kræfter.

De spiller torsdag aften i Polen, og i tre døgn senere på Brøndby Stadion, hvor OB-holdet kommer med flere kræfter og tro på tingene.

Brøndby har generelt været ret dårlige på udebane i Europa, og hvis de leverer endnu en dårlig præstation, så kommer oddset nok til at falde endnu mere.

De har ikke ret mange forsvarsspillere, og Hany Mukhtar sidder fortsat ude med en skade.

Få flere odds tips her!

Bliver en tæt kamp

For blot to år siden var der klasser til forskel på Alexander Zornigers Brøndby-maskine og OB, som kæmpede om at komme væk fra midten af tabellen.

OB ligner efterhånden et tophold under Jakob Michelsen, og Brøndby er ikke blevet bedre i det seneste års tid.

Brøndby har givetvis et marginalt stærkere hold i øjeblikket, hvis man kigger på spillermaterialet, men trupsammensætningen passer bestemt ikke til Niels Frederiksens foretrukne formation.

Det modsatte gør sig gældende hos OB, hvor profilerne er skræddersyet til holdet.

Hjemmebanefordelen betyder meget for Brøndby, men når de kommer direkte fra Polen med trætte stænger, så bør det altså blive en væsentlig mere jævnbyrdig kamp end bookmakerne har sat odds efter.

Vi spiller på, at OB får minimum et point med hjem fra Brøndby Stadion.

OB +0.50 asian handicap – 1.85 – 888sport

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.