Odds tip: Brøndby banker Vejle

Vores odds tip i denne omgang handler om kampen mellem Brøndby og Vejle, hvor vi forventer, at Brøndby-holdet kommer til at dominere. I sidste sæson var Brøndby ekstremt stærke på hjemmebane, og vi forventer det samme i denne sæson.

Vejle er i Superligaen efter ni år i 1. division, og de fik en fantastisk start på tilværelsen i Danmarks bedste fodboldrække, da de slog Hobro med 3-1.

Det var dog en relativt lige kamp, som ikke nødvendigvis fortæller, at Vejle er helt klar til Superligaen.

Brøndby er vilde på hjemmebane

Hjemmebanefordelen er normalt ikke ret stor i Superligaen i forhold til større, nationale ligaer, men der var alligevel en væsentlig forskel på Brøndbys resultater på hjemme- og udebane i sidste sæson.

De spillede 36 kampe fordelt over grund- og mesterskabsslutspillet, og i de 18 hjemmekampe hentede Brøndby 50 point, mens de hentede 36 på udebane.

På hjemmebane var deres målscore på 50-17, og på udebane var den 32-20, og generelt virker Brøndby bare meget komfortable på Brøndby Stadion, hvor de også får meget support fra deres store fanskare.

Brøndby var foran i 16 af deres 36 kampe, hvilket umiddelbart ikke taler for spillet, men der er alligevel over gennemsnitlig forskel på Brøndby og Vejle i dette match-up.

Brøndby starter altid deres kampe for fulde gardiner, og den får bestemt ikke for lidt i presspillet. Vejle vil forhåbentlig have en forsigtig tilgang til kampen, for ellers risikerer de at blive kørt midtover af et sultent Brøndby-hold, som virker til at være i topform.

I den første runde mødte Brøndby Randers på udebane, og det blev til en relativt sikker 2-0-sejr. De kom foran 1-0 i første halvleg på mål af Ante Erceg, mens Kamil Wilczek udbyggede føringen i anden halvleg.

På trods af sejren, så gav Brøndby dog en del chancer væk, og det skal de nok have arbejdet lidt på før Vejle-kampen.

Brøndby spiller en meget speciel omgang fodbold, og det kan være overvældende, hvis man ikke er godt forberedt. Selvom Vejle naturligvis er klar over dette, og givetvis har brugt mange timer på at se video, så er der alligevel stor forskel på teori og praksis.

Brøndby kommer med garanti stormende ud fra starten af kampen, og hvis Vejle fortsætter med tre midtstoppere, så kommer wingbackerne nok til at trække langt ned, så det bliver et fem-mandsforsvar.

Vi tror på en kamp, som Brøndby kommer til at dominere fra start til slut. Der kommer mange mennesker på Brøndby Stadion, og det kan sagtens blive en underholdende kamp.

Mens Unibet giver 1.83 på dette spil, så får du 1.80 hos bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.