Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 8 nov, 2021

Danmark – Færøerne: Odds Tips & Spilforslag til Landskampen [12/11]

Her finder du vores gratis odds forslag til Danmarks landskamp imod Færøerne i VM-kvalifikationen!

Kamp Danmark – Færøerne
Tidspunkt Fredag 12/11-2021 kl. 20.45
Stadion Parken, København
Odds Tip Over 2,5 mål & Begge hold scorer ikke
Odds 2.00 hos Bwin
Velkomstbonus 500 kroner

Odds Tip til landskampen Danmark – Færøerne

Over 2,5 mål & Begge hold scorer ikke: 2.00 hos Bwin

Odds er fra 08/11 – 11.00, og kan ændres.

Vi spiller på, at der kommer over 2,5 mål, mens begge hold ikke scorer. Det betyder reelt set, at Danmark skal score flere end to mål, mens de også skal holde buret rent.

Danmark tager fredag aften imod Færøerne i VM-kvalifikationen. Vi har allerede sikret vores plads ved VM i fodbold 2022, og man ser ofte hold tage sådanne kampe mindre seriøst, men det forventer vi bestemt ikke, at Danmark gør.

Det danske landshold står nemlig med relativt gode muligheder for at skrive fodboldhistorie. Det er aldrig nogensinde sket, at et hold er gået igennem 10 VM-kvalifikationskamp med 10 sejre uden at indkassere et mål overhovedet.

Danmark kommer med al sandsynlighed til at angribe igennem hele kampen, men vi tror også, at der vil være relativt stort fokus på at holde buret rent.

Selvom der bliver roteret på forskellige positioner, så kommer Kasper Schmeichel til at stå kampen, og han skal nok få sat forsvarsspillerne på plads, hvis de sløser.

Kigger vi på Færøerne, så har de scoret i tre af deres otte kampe. Det har de gjort i begge kampene imod Moldova, mens Sonni Nattestad formåede at heade et indlæg i kassen i udekampen imod Schweiz.

Det er netop dødbolde, der er den største trussel imod dette spil. Ved at dominere kampen på bolden, så bør vi også være i stand til at holde Færøerne langt væk fra målet.

Odds på landskampen Danmark – Færøerne: 1X2

Danmark er gigantiske favoritter til at vinde kampen, og der er nok ikke meget værdi at hente på en ren dansk sejr.

Du kan få følgende odds på Danmark – Færøerne hos bookmakerne med dansk licens:

Få en bonus til landskampen

Mens du venter på kampen

Odds på Vild Med Dans 2022: Hvem vinder Sæson 19?
andet
Vild Med Dans 2022 starter fredag den 9. september, og vi har kigget nærmere på odds til den 19. sæson af det populære TV-program her!
06 september, 2022
Odds på Champions League 22/23: Vinder, Topscorer, Grupperne og Bonusser
champions-league
I denne artikel guider vi dig gennem de bedste odds til Champions League, herunder vinder, topscorer, danske hold. Derudover giver vi dig også nogle af de bedste odds tilbud til CL.
01 september, 2022
Europa League Odds 2022/2023: Vinder, Grupper, Odds Tips & meget mere!
europa-league
Vi har samlet alle odds og tips til Europa League her! Find blandt andet turneringsspil som vinder, topscorer og på grupper!
31 august, 2022

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1497 Artikler