Danmark – Færøerne: Odds Tips & Spilforslag til Landskampen [12/11]

Her finder du vores gratis odds forslag til Danmarks landskamp imod Færøerne i VM-kvalifikationen!

Kamp Danmark – Færøerne
Tidspunkt Fredag 12/11-2021 kl. 20.45
Stadion Parken, København
Odds Tip Over 2,5 mål & Begge hold scorer ikke
Odds 2.00 hos Bwin
Velkomstbonus 500 kroner

Odds Tip til landskampen Danmark – Færøerne

Over 2,5 mål & Begge hold scorer ikke: 2.00 hos Bwin

Odds er fra 08/11 – 11.00, og kan ændres.

Vi spiller på, at der kommer over 2,5 mål, mens begge hold ikke scorer. Det betyder reelt set, at Danmark skal score flere end to mål, mens de også skal holde buret rent.

Danmark tager fredag aften imod Færøerne i VM-kvalifikationen. Vi har allerede sikret vores plads ved VM i fodbold 2022, og man ser ofte hold tage sådanne kampe mindre seriøst, men det forventer vi bestemt ikke, at Danmark gør.

Det danske landshold står nemlig med relativt gode muligheder for at skrive fodboldhistorie. Det er aldrig nogensinde sket, at et hold er gået igennem 10 VM-kvalifikationskamp med 10 sejre uden at indkassere et mål overhovedet.

Danmark kommer med al sandsynlighed til at angribe igennem hele kampen, men vi tror også, at der vil være relativt stort fokus på at holde buret rent.

Selvom der bliver roteret på forskellige positioner, så kommer Kasper Schmeichel til at stå kampen, og han skal nok få sat forsvarsspillerne på plads, hvis de sløser.

Kigger vi på Færøerne, så har de scoret i tre af deres otte kampe. Det har de gjort i begge kampene imod Moldova, mens Sonni Nattestad formåede at heade et indlæg i kassen i udekampen imod Schweiz.

Det er netop dødbolde, der er den største trussel imod dette spil. Ved at dominere kampen på bolden, så bør vi også være i stand til at holde Færøerne langt væk fra målet.

Odds på landskampen Danmark – Færøerne: 1X2

Danmark er gigantiske favoritter til at vinde kampen, og der er nok ikke meget værdi at hente på en ren dansk sejr.

Du kan få følgende odds på Danmark – Færøerne hos bookmakerne med dansk licens:

Få en bonus til landskampen

Mens du venter på kampen

copa america 2019 brasilien
andet
Copa America 2024 afvikles fra d. 20 juni til søndag d. 14. juli og afholdes i USA. Find de bedste odds på Copa America 2024 her.
02 maj, 2024
tour de france 2019
andet
Fra lørdag d. 4. maj går det løs med årets første Grand Tour i form af Giro d'Italia. Find her de bedste odds på Giroen 2024.
23 april, 2024
tour de france 2022
andet
Find alle odds på Tour de France 2024 her! Du kan f.eks. oddse på, at Jonas Vingegaard vinder Tour de France for tredje gang i træk.
23 marts, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.