Odds tip til landskampen Danmark – Irland!

fodbold

Vil du spille på Danmark – Irland? Gør det hos Bet365!

Opret din konto hos bet365 her!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Dette spilforslag handler om landskampen mellem Danmark og Irland, som spilles fredag aften kl. 20.45 i Parken.

Danmark skal være væsentligt bedre end Irland, men som vi har set flere gange før, så kan det være svært at dirke Irlands kompakte defensiv op.

Vi skal dog være stærke nok til at vinde kampen, og hvis vi ikke får tre point, så kommer vi en smule under pres i forhold til at ende blandt de øverste to i gruppen.

Irland er startet ud med to 1-0-sejre imod Gibraltar og Georgien, mens Danmark kun har et enkelt point efter det vilde comeback i Schweiz.

Se alle vores fodbold odds tips her!

Odds tip til Danmark – Irland: Christian Eriksen scorer

Vores odds til kampen går på, at Christian Eriksen scorer. Vores store stjerne har scoret 26 mål i 87 landskampe i alt, men 19 af disse mål er kommet under Åge Hareide, så det har været helt anderledes i forhold til hans målfarlighed under Morten Olsen.

Han scorede begge vores kasser i 2-0-sejren over Wales sidste år og en enkelt imod Kosovo, men kom ikke på tavlen imod Schweiz.

Irerne kender udmærket Eriksens kvaliteter efter hans vilde hattrick i 5-1-sejren for halvandet år siden, som sendte os til VM.

Det forventes dog ikke, at han bliver direkte mandsopdækket, og dermed lukkes ned på den måde.

Det største argument imod spillet er Irlands måde at spille fodbold på. De kommer til at stå med samtlige mand på egen halvldel, og de vil nok være tilfredse med uafgjort.

Medmindre vi kommer tidligt foran, og på den måde får Irland frem på banen, så bliver det svært at dirke forsvaret op.

Omvendt er Christian Eriksen vores klart mest målfarlige spiller på landsholdet, som han har bevist gang på gang under Åge Hareide.

På klubplan har han haft en udmærket sæson med otte kasser i Premier League og to i Champions League.

Han er dog mere farlig, når Danmark spiller end når det gælder Tottenham, og der skal være fine chancer for et mål imod Irland.

Vi har valgt anytime målscorer-modellen her, men der kan ligeledes være værdi i andre spil på Eriksen. Man kan spille på, at han scorer 2+, hvilket skal være godkendt til odds 14.00+.

Danske Spil er pt. højest med 3.25 på en scoring fra Eriksen, mens Unibet følger efter med 3.05. Hos bet365 kan du få odds 2.75.

Christian Eriksen scorer – 3.25 – Danske Spil.

OBS: Vi kommer med en generel optakt til kampen, når vi nærmer os kampstart.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.