Odds tip til landskampen Danmark – Schweiz

fodbold stadion

Læs mere om velkomst odds bonus

Vores odds tip til landskampen mellem Danmark og Schweiz går på et uafgjort resultat, som der skal være relativt stor sandsynlighed for.

Danmark er selvfølgelig favoritter til at vinde, og vi har været stærke hjemme i Parken igennem en del år, også imod bedre modstandere.

Alligevel finder vi dog ikke de 2.20 særligt interessante på den dansk sejr. Man får derimod over tre gange pengene igen på en pointdeling mellem Danmark og Schweiz.

Danmark spiller ofte uafgjort

Når man spiller på uafgjort, så er det ofte værd at overveje, hvordan de to mandskaber vil gribe kampen an, hvis der skulle stå uafgjort med kort tid igen.

Vil begge holde satse 100 % på sejren eller vil de være tilfredse med et enkelt point? I dette tilfælde vil Schweiz nok være fint tilfredse med et enkelt point, mens Danmark vil presse på for at få de tre point.

For Schweiz er der tale om den sværeste kamp i gruppen, og selvom de i skrivende stund ligger på tredjepladsen, så er uafgjort ikke nødvendigvis så dårligt for dem, da de har en kamp i baghånden i forhold til Danmark og Irland.

Kigger man på statistikken under Åge Hareide, så spiller Danmark utroligt mange uafgjorte kampe. Han har stået i spidsen for landsholdet i 36 kampe siden, han overtog stillingen i marts 2016, og 14 af disse er endt uafgjort.

Selvom 39 % af kampene er endt uafgjort, så betyder det selvfølgelig ikke, at det snit bliver ved, men det fortæller lidt om hans tilgang til kampene.

Det er meget sjældent, at man har set det danske landshold forcere voldsomt, hvilket var tydeligt i den seneste kvalifikationskamp imod Georgien på udebane, hvor vi noget skuffende spillede 0-0.

To jævnbyrdige mandskaber

Det er svært at sige, hvem der har det stærkeste landshold. Schweizernes præstationer i de seneste fem år er bedre end Danmarks, men bedømt ud fra spillermaterialet, så er det jævnbyrdigt.

Schweiz var det bedste hold i den omvendte kamp i Basel selvom det endte 3-3, men hjemmebanefordelen er ret stort i landsholdsfodbold.

Siden nederlaget i venskabskampen imod Frankrig i oktober 2015, så har Danmark kun tabt en enkelt gang i Parken.

Det var i starten af VM-kvalifikationen, da Montenegro vandt 1-0 i Parken på trods af et stort dansk pres.

Danmark har alle profilerne klar, mens Schweiz må undvære Xherdan Shaqiri, hvilket de dog har prøvet før.

Kampens betydning kan også få noget betydning. Begge hold har stadig relativt gode kort på hånden før den sidste kamp, mens et nederlag ville være skrækkeligt.

Danmark og Schweiz har begge en kamp imod Schweiz efter denne kamp, så det bliver nogle meget spændende kampe om at komme til EM.

Danmark – Schweiz: X – 3.25 – Bethard.

Odds er fra 08/10 – 15.40, og kan ændre sig.

Du kan i øvrigt få en bonus, når du opretter en konto hos Bethard, hvilket du kan læse mere om her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.