Danmark – Tyskland odds: Dette spilforslag hjælper dig med at vinde

Danmark er videre til ottendedelsfinalen ved EM i fodbold efter tre uafgjorte kampe i gruppespillet. Her venter værterne fra Tyskland i en kamp, hvor vi er massive underdogs.

Når man ser på bookmakernes Danmark – Tyskland odds, ses dette tydeligt. Expekt har odds 5,80 på en dansk sejr, imens der er odds 1,63 på, at Tyskland vinder i ordinær tid. Ser man på oddsene på, hvem der går videre, så tegner der sig et lignende billede. Expekt giver pengene 3,5 gange igen på dansk avancement, og blot odds 1,30 på, at tyskerne avancerer.

Selvom Danmark er underdogs her, forventer vi en tæt kamp, hvor vores dygtige forsvar skal spille en nøglerolle. Vi anbefaler derfor, at du spiller på under 2,5 mål i kampen til odds 1,84 hos Expekt.

Følg tippet hos Expekt

Derfor kommer der under 2,5 mål:

  • Danmark har kun lukket to mål ind ved slutrunden indtil videre, og vi har stået rigtig godt defensivt
  • Andreas Christensen, Jannik Vestergaard og Joachim Andersen er en fantastisk trio i centerforsvaret, og de har fået et rigtig godt samarbejde
  • Danmark har haft det svært offensivt til gengæld, hvor vi ikke skaber ret mange chancer
  • Danmark havde kun en xG på 3,16 i gruppespillet
  • Tyskland har ikke imponeret siden, de smadrede Skotland i åbningskampen
  • Kai Havertz ser ikke god ud, når han spiller som frontangriber, og det er tydeligt på Tysklands spil
  • Danmark kommer til at forsvare sig dybt og have fokus på ikke at give chancer væk
  • De seneste to indbyrdes opgør mellem Danmark og Tyskland er endt med under 2,5 mål

Holdnyheder og startopstillinger

Danmark må desværre undvære dygtige Morten Hjulmand, der er i karantæne efter at have fået to gule kort. Hjulmand var en af de store åbenbaringer for os i gruppespillet, så det er et stort tab at skulle spille uden ham på den defensive midtbane. Hans plads kan overtages af både Thomas Delaney og Christian Nørgaard.

Vi forventer, at pladsen går til Delaney, der erstattede Hjulmand imod både Slovenien og Serbien. Nørgaard erstattede Hjulmand på banen imod England, men det er værd at bemærke, at Delaney var skadet ved den kamp.

Derudover er det også sandsynligt, at Hjulmand ryster posen på angrebspladserne. Hverken Jonas Wind eller Rasmus Højlund har scoret endnu ved denne slutrunde, og de har begge haft det svært. Især sidstnævnte har været en skygge af sig selv. Kasper Dolberg kan erstatte Højlund, imens Andreas Skov Olsen ligner en oplagt erstatning for Wind. Vi forventer dog, at Hjulmand giver sin gamle duo en sidste chance.

Danmarks forventede startopstilling (3-5-2):

Schmeichel – Christensen, Vestergaard, Andersen – Mæhle, Delaney, Højbjerg, Eriksen, Bah – Wind, Højlund

Tyskland mangler den dygtige Leverkusen-forsvarsspiller Jonathan Tah, der er i karantæne. Han bliver sandsynligvis erstattet af Nico Schlotterbeck fra Dortmund i centerforsvaret. Derudover har Antonio Rüdiger døjet med en mindre skade, hvilket gør ham tvivlsom til kampen, men han forventes at spille fra start.

Niclas Füllkrug presser på for at starte inde i angrebet med to mål i gruppespillet. Han kom senest ind fra bænken imod Schweiz og scorede tyskernes udlignende mål. Den 31-årige angriber havde en fin sæson for Dortmund med 12 mål i Bundesligaen, men vi forventer, at Tyskland holder fast i Havertz oppe foran.

Tysklands forventede startopstilling (4-3-3):

Neuer – Mittelstädt, Schlotterbeck, Rüdiger, Kimmich – Andrich, Gündogan, Kroos – Wirtz, Havertz, Musiala

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.