Odds tip til Borussia Dortmund – Bayern München

gult kort

Vil du spille på Dortmund – Bayern? Få 550 kroner risikofrit spil til kampen hos Betfair!

Vores odds tip til Bundesliga-kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München går på, at Dortmunds rutinerede forsvarsspiller, Lukasz Piszczek får et kort.

Det er ligegyldigt, hvilken farve et eventuelt kort har for spillet.

Betfair Sportsbook og LeoVegas tilbyder begge en meget flot betaling på dette spil. Mens de fleste andre bookmaker ligger mellem odds 3.00 og 4.00, så får man pengene hele 6.00 gange igen på, at polakken får et kort i aftenens topkamp på Signal Iduna Park

Ingen tilskuere i Dortmund

Vi skal nu i gang med den tredje Bundesliga-runde efter coronapausen. Det er langt fra optimalt, at der ikke er tilskuere til stede, men vi skal nok bare være tilfredse med, at vi kan se direkte fodbold som situationen er nu.

Man skal dog tage højde for tilskuer-faktoren, når man kigger på spil, da det har indflydelse på kampen.

Selvom der fortsat mangler kampe nok til en ordentlig sample, så kan man nærmest konkludere nu, at hjemmebanefordelen er væsentlig mindre, hvis overhovedet til stede.

Det kan også tænkes at have en indflydelse på antallet af kort, da tilskuerne nu ikke er der til at presse dommeren.

Særligt udehold må formodes at få færre advarsler end tidligere, men det er dog kun spekulationer.

Klubberne har nu hele fem udskiftninger pr. kamp, hvilket også taler imod dette spil, da sandsynligheden (risikoen i dette tilfælde) for, at Pizczek ikke spiller 90 minutter er øget.

Piszczek bør spille 90 minutter

Lukasz Pizczek er blandt de spillere, som man må formode kommer til at spille 90 minutter. Han har spillet højre back i store dele af sin karriere, men optræder for tiden som højre stopper i Dortmunds tremands-forsvar.

Han har fået fuld tid i begge kampe efter coronapausen, og det vurderes ret sandsynligt, at det sker endnu engang, men det kan selvfølgelig ikke garanteres.

Stats

Dommeren til dagens kamp er Tobias Stieler, som i 119 Bundesliga-kampe har uddelt 391 gule og 28 røde kort.

Med et snit på 3.29 gule og 0.24 røde pr. kamp, så er det ganske gennemsnitligt, og ikke noget, der taler hverken for eller imod spillet.

Han har ikke dømt Dortmund i denne sæson, men været dommer i to kampe med Bayern. I de kampe blev der uddelt hhv. fire og 2 gule kort, og det er ikke noget, der har indflydelse på denne kamp.

Bookmakerne forventer omkring 4 kort i kampen, og det linjen havde formentlig heddet 4,5, hvis kampen var spillet under normale omstændigheder.

Lukasz Pizczek har kun fået 24 gule kort i 317 Bundesliga-kampe, hvilket ikke er meget. Til gengæld er sandsynligheden for et kort væsentlig større, når modstanderen hedder Bayern München.

Det er meget sandsynligt, at han står overfor Alphonso Davies og Serge Gnabry, som spiller i Bayerns venstre side, og de er begge meget hurtige og driblestærke.

Polakken har fået to gule kort på 1.545 minutters fodbold i denne sæson. Til gengæld får vi en ganske pæn betaling på spillet.

Det skal naturligvis også nævnes, at kampen har enorm betydning for Dortmund, som formentlig er tvunget til at vinde kampen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille med om mesterskabet.

Lukasz Pizczek får kort – 6.00 – Betfair Sportsbook

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.