England – Slovenien: Odds, spilforslag og optakt [25/6]

Den engelske EM-fest tog et stort slag, da de torsdag aften kun formåede at få 1-1 imod Danmark. Englænderne var det dårligste hold på banen i størstedelen af kampen, og kritikken har regnet ned over landstræner Gareth Southgate siden da. Nu skal de forsøge at rejse sig imod underdoggen fra Slovenien i en kamp, der kan blive tættere end mange forventer.

Slovenien, der senest spillede 1-1 imod Serbien, kan gå videre til ottendedelsfinalen med en sejr, og de vil naturligvis gøre alt for at jagte miraklet.

Bookmakerne forventer dog en engelsk sejr på trods af de svingende præstationer. Expekt tilbyder blot odds 1,40 på England, imens man får pengene 9,00 gange igen på sejr til Slovenien.

Vi tror, at England spiller endnu en lavtscorende kamp og anbefaler, at du spiller på under 2,5 mål til odds 1,86 hos Expekt.

Følg tippet hos Expekt

Derfor kommer der få mål:

  • England har været dårlige offensivt i deres to første kampe, hvor det blot er blevet til to mål
  • I Englands to kampe har de kun haft en samlet xG på 1,36
  • England parkerede bussen efter, at de kom foran imod både Serbien og Danmark, og de jagtede bestemt ikke mål nummer to
  • Slovenien har også kun scoret to mål – dog med en samlet xG på 2,52
  • Slovenien er meget afhængige af angriberen Benjamin Sesko, og de får problemer offensivt, hvis England lukker ham ned
  • Begge hold kan bruge uafgjort, så de vil begge to fokusere på at undgå at blotte sig defensivt
  • Slovenien kommer nok til at spille defensivt og afventende, og hvis England ikke giver den gas fra start, kan vi få en låst og forsigtig kamp

Holdnyt og startopstillinger

Gareth Southgate må være bekymret efter at have set sit holds præstation imod Danmark. Englænderne var langsommere og dårligere på bolden end danskerne i størstedelen af kampen, og de var heldige med at få point. Derudover var England skuffende offensivt, hvor de slet ikke fik sat profilerne i scene.

På grund af den dårlige kamp imod Danmark forventer vi, at Southgate kører i stærkeste opstilling her i stedet for at spare spillere.

Det store spørgsmål er dog, hvorvidt det betyder genvalg til Trent Alexander-Arnold på den centrale midtbane eller ej. Liverpool-spilleren har ikke været god ved denne slutrunde, men han ligner stadig en bedre mulighed end alternativerne.

Englands forventede startopstilling (4-2-3-1):

Pickford – Walker, Stones, Guehi, Tripper – Alexander-Arnold, Rice – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Slovenien var få sekunder fra at slå Serbien i forrige runde. Desværre udlignede Luka Jovic i det 98. Minut, og Slovenien er derfor under pres for at få mindst ét point imod England. Hvis Danmark slår Serbien, skal Slovenien dog vinde for at få andenpladsen. Og de skal som minimum bruge uafgjort for at have en chance for at gå videre fra tredjepladsen.

Sloveniens forventede startopstilling (4-4-2):

Oblak – Karnicnik, Drkusic, Stojanovic, Janza – Stojanovic, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar – Sesko, Sporar

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.