Odds tip: Der bliver scoret i begge ender i Esbjerg

fodbold danmark

Vi kigger frem imod en spændende Superliga-weekend, som byder på flere gode opgør. Et af disse er kampen mellem Esbjerg og FC Midtjylland.

Odds tip: Begge hold scorer i Esbjerg – FC Midtjylland

Situationen er vidt forskellig for de to hold. Esbjerg har med sin plads i top seks sikret deres sæson, og de kan spille relativt frit i de resterende ni kampe af Superligaen.

Omvendt har FC Midtjylland pres på for at indhente FC København, så intet andet end tre point kan bruges på Blue Water Arena.

Derfor forventer vi et kampbillede, hvor begge mandskaber vil frem på banen. Esbjerg har egentlig ikke ret meget at tabe, da det i øjeblikket ser ud som om de alligevel havner på sjettepladsen medmindre de begynder at få nogle sejre.

Havde det været tidligere på sæsonen, så kunne man forestille sig et Esbjerg-hold, der pakkede sig ret meget, men det bliver ikke nødvendigvis tilfældet her.

Esbjerg tabte 0-1 i Parken i sidste weekend på trods af, at de var en mand i overtal i størstedelen af kampen, men de havde dog flere gode muligheder, og de kunne godt lige så godt have kommet på tavlen.

Esbjerg mangler Lasha Parunashvili, som er styrmanden på holdet, og det kommer formentlig til at svække holdet, primært defensivt.

Find flere odds tips her!

Bør blive målrigt i Esbjerg

Oddset er omkring 1.68 på over 2,5 mål, og FC Midtjylland er retteligt gjort til store favoritter. Der bør dog være gode muligheder for, at begge hold kommer på tavlen.

Selvom FC Midtjylland har et meget stærkt forsvar med Kian Hansen, Erik Sviatchenko og Alexander Scholz, så har de alligevel lukket en del mål i foråret.

Kigger man kun på deres syv Superliga-kampe i foråret, så har de indkasseret syv mål, mens de har holdt buret rent to gange. De er selv kommet på tavlen i seks ud af de syv kampe.

Statistikken peger hverken den ene eller den anden vej, og oddset virker nogenlunde korrekt, hvis man kun kigger på statistik.

Esbjergs situation, hvor de ikke rigtigt har noget at tabe, taler virkelig for spillet. Derudover det faktum, at FC Midtjylland nok vil angribe lige fra starten, og hvis de kommer foran 1-0, så vil de nok fortsætte med angribe.

De to indbyrdes kampe mellem Esbjerg og FC Midtjylland er endt med 3-1 til FCM og 2-2 i Esbjerg, men det skal man nok ikke lægge alt for meget i.

Begge hold scorer – 1.80 – Unibet

Find de bedste odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.