Superligaen: Spilforslag til Esbjerg – FCK

fodbold danmark

Vi har lavet et tidligt odds tip på Superliga-kampen mellem Esbjerg fB og FC København, som mødes søndag aften på Blue Water Arena i Esbjerg.

Der er seks dage til kampen men der er god grund til at tro, at oddset på FC København vil falde, når vi nærmer os kampstart.

Samtlige bookmakere er endnu ikke ude med odds på kampen endnu, men der bør være mulighed for, at alle kan få en god indsats igennem.

Find flere odds tips her!

Odds Tip: Esbjerg får point imod FCK

Der plejer altid at opstå nogle interessante spots i slutningen af sæsonen, hvor det ene hold er topmotiveret, mens det samme ikke kan siges om modstanderen.

Det ligner det i den grad her. Esbjerg er et point fra tredjepladsen, mens FC København-spillerne nærmest er gået på sommerferie, da de har sikret sig mesterskabet.

I sidste weekend tabte FCK 0-4 imod FC Midtjylland, hvor de stillede uden Nicolai Boilesen, Dame N’Doye og Carlos Zeca, som sagtens kan være tilbage her.

Ved den lejlighed afprøvede Ståle og FCK en 3-5-2 med Guillermo Varela og Pierre Bengtsson på backerne og en central midtbane med Viktor Fischer, Rasmus Falk og Robert Skov.

Det gik ikke særligt godt, så vi forventer stærkeste opstilling og 4-4-2 igen. Alligevel mener vi, at motivationsforskellen har større betydning end oddsene antager.

Esbjerg måtte undvære anfører Markus Halsti i sidste rundes kamp imod OB, som i øvrigt fortjent blev tabt 1-4, men de meldte selv, at der ville gå en uge, så der er håb i forhold til at få ham igen.

FCK får Jesse Joronen tilbage på mål efter, at Stephan Andersen udgik skadet i Herning.

Begge hold bør stille med de nogenlunde stærkeste mandskaber.

– Kan du lide at oddse? Få bonus uden indbetaling!

Esbjerg er stærke hjemme

Oprykkerne fra Esbjerg har været utroligt gode hjemme på Blue Water Arena, hvor de kun har tabt tre gange i denne sæson.

Det første nederlag kom i deres første hjemmekamp imod Vendsyssel med 2-3. Dernæst vandt FCK fortjent 2-0 på banen i ottende spillerunde, og det tredje nederlag kom imod AaB i slutningen af efteråret.

Vi skal altså helt tilbage til den 30. november for at finde deres seneste nederlag hjemme.

Omvendt har Esbjerg det ekstremt svært, når de møder FCK. Af de seneste 27 kampe mellem Esbjerg og FCK i Superligaen, venskabskampe og pokalkampe, så har FCK vundet 19 af dem, mens Esbjerg kun har vundet en enkelt kamp.

Det taler selvfølgelig imod spillet, men hvis man skal bryge sådan en statistik, så er denne kamp en oplagt mulighed.

I de senere år har FCK fået meget dårlige resultater så snart, at mesterskabet er blevet sikret. De har haft en meget lang sæson, så man kan ikke fortænke spillerne i at slappe lidt mere af i slutningen.

Når Esbjerg samtidigt har alt at spille for, så virker det fornuftigt at spille på hjemmeholdet her.

Esbjerg +0.50 asian – NordicBet – 1.85

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.