FA Cup: Odds tip til Wolves – Manchester United

fodbold

Vores odds tip til FA Cup-kampen mellem Wolverhampton og Manchester United går på, at Wolves vinder kampen.

Odds bonus tilbud til Premier League.

Manchester United sparer profiler imod Wolves

Der kan være nogle usikkerhedsmomenter omkring et spil i de tidlige pokalrunder, da man ikke umiddelbart kan være sikker på, hvordan mandskaber griber turneringen an.

Manchester United har nemlig – udover et tætpakket Premier League-program – også både EFL Cuppen og Europa League at tænke på i løbet af de næste par måneder.

Det betyder med al sandsynlighed, at Ole Gunnar Solskjær er nødt til at prioritere, og da man allerede er i semifinalen i EFL Cuppen, hvor de møder Manchester City i to kampe, så står FA Cuppen nok ikke øverst på listen lige nu.

Man formoder, at Marcus Rashford, Anthony Martial og David De Gea får en pause, og i stedet får spillere som Mason Greenwood, Phil Jones, Sergio Romero og Juan Mata givetvis chancen fra start.

Selvom Rashford og Martial har været fremragende, så har Mason Greenwood vist prøver på sit enorme talent.

David De Gea har langt fra haft sin bedste sæson i England, men han er stadig væsenlig bedre end Sergio Romero.

Omvendt har Wolves en smule mere luft i programmet, og man må formode, at de stiller med stærkest mulige startopstilling.

Se alle vores odds tips og regnskab her!

Ingen vil have en omkamp

Uafgjort i denne kamp betyder nemlig, at holdene skal ud i endnu en kamp, og det ville være helt åndssvagt, når man tænker på deres voldsomme kampprogrammer.

Modsat en knockout-kamp i Champions League eller lignende, hvor holdene går forsigtigt til værks fra start, så forventes der en mere løs til gang til denne kamp.

De to hold har mødt hinanden fire gange siden Wolves’ oprykning i 2018. Det er endt med to gange 1-1 og to 2-1-sejre til Wolves.

Når Wolverhampton giver 2.30 igen, så betyder det, at holdene bliver vurderet som nogenlunde lige gode, men der er nok ikke helt taget højde for, hvilket hold Manchester United stiller op med.

Selvom prisen på Wolves allerede er faldet meget, så virker 2.30 stadig en anelse for højt.

Det kan sagtens tænkes, at Wolves også sparer et par profiler, men det bliver nok ikke i så høj grad som hos gæsterne fra United, som allerede om tre dage møder Manchester City.

Wolves vinder – 2.30 – Nordicbet.

Odds er fra 03/01 – 15.50, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.