FC Midtjylland – Brøndby Odds: Spilforslag & Oddset Tips [12/05]

Find odds og spilforslag til torsdagens Superliga-kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby IF her!

Odds på FC Midtjylland – Brøndby: Hvem vinder kampen?

Der venter endnu en spændende kamp i Superligaens mesterskabsslutspil, når FC Midtjylland tager imod Brøndby på MCH Arena i Herning.

FC Midtjylland er – sammen med Silkeborg – det mest formstærke mandskab i Superligaen. Brøndby har ikke vundet i ni kampe på stribe, men fik trods alt en sen udligning i derbyet imod FCK, som gav et vigtigt point.

Det har generelt været ret jævnbyrdigt mellem FC Midtjylland og Brøndby, men Ulvene fra Herning er storfavoritter denne gang.

Du kan få følgende odds på FC Midtjylland – Brøndby på de danske odds sider:

FC Midtjylland – Brøndby: Oddset Tips & Spilforslag

FC Midtjylland vinder til nul: 2.70 hos LeoVegas

FC Midtjylland virker flyvende i øjeblikket, og de bør have meget gode muligheder for at hente tre point, når kriseramte Brøndby kommer på besøg.

Brøndby har ganske vist scoret i de seneste tre kampe, men det er alligevel offensivt, at de har store problemer.

Mikael Uhre er på ingen måde blevet erstattet, og det beviser tabellen tydeligt.

Vi finder klar værdi i, at FC Midtjylland vinder kampen til nul (holder buret rent) til odds 2.70 hos LeoVegas og Mr Green.

Det er mest af alt et spil imod Brøndbys elendige offensiv, men samtidig har FC Midtjylland virkelig også vist gode takter på det seneste.

Det har betydet rigtig meget, at de har fået Anders Dreyer ind på holdet, og han kunne godt give Blas Riveros en hård dag på kontoret.

Erik Sviatchenko er tilbage efter sin skade, hvilket også skal være et gevaldigt boost. Der er ikke meget, der taler for Brøndby i denne kamp, men de har selvfølglig fået et skud selvtillid efter at have brudt den dårlige stime af nederlag.

Få en odds bonus til kampen!

Andre tips

Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
15 maj, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
conference-league
Olympiakos og Fiorentina mødes onsdag d. 29. maj kl. 21.00 i årets Conference League-finale. Find her de bedste odds på finalen.
15 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.