Odds tip: Gustav Wikheim scorer imod Esbjerg

fodbold mål

Vores odds tip til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg omhandler norske Gustav Wikheim, som bør have gode chancer for at komme på tavlen.

Han havde en mærkelig sidste sæson, men han er kommet sig over sine skadesproblemer, og ligner i den grad en farlig herre i øjeblikket.

Der er masser af usikkerhed forbundet med et spil på den første runde nu, hvor holdene ikke har spillet betydende kampe i små to måneder, men omvendt er oddset meget attraktivt.

Gustav Wikheim har været farlig i opstarten

26-årige Gustav Wikheim har generelt haft relativt svært ved at komme på måltavlen i sin tid i Superligaen.

Nordmanden har spillet 85 (53 startere) kampe fordelt på tre sæsoner med 15 mål og 14 oplæg til følge. Alligevel har han mange gange bevist, at når han rammer sit topniveau, så er han blandt de allerbedste spillere i ligaen.

I FCMs mesterskabssæson var han blandt holdets store profiler med otte kasser og otte oplæg i 36 kampe (heraf 25 fra start), men sidste sæson var under niveau.

Han scorede kun tre gange i 28 kampe, men startede så også kun inde 17 gange.

Generelt har FC Midtjylland roteret meget på de forreste pladser, hvis man ellers ser bort fra Paul Onuachu, som var fast mand i startopstillingen.

Han spillede faktisk kun 90 minutter seks gange i sidste sæson, men det virker mere sandsynligt, at han får fuld tid denne gang.

Han kommer i hvert fald til at starte inde, da han har været meget farlig i opstarten, og der er ikke så mange gode alternativer, som vi kommer ind på senere.

FCM har spillet tre træningskampe. I den første imod Esbjerg blev han skiftet ind i pausen, men kom ikke på tavlen.

Efterfølgende startede han inde i FCMs 4-3-sejr imod Vitesse Arnhem, hvor han scorede til 1-0 efter seks minutter.

Han kom ikke på tavlen i den tredje kamp imod Lech Poznan, men ramte til gengæld træværket.

Hvis man skal tro meldingerne fra FCM og deres fans, så har han været deres bedste spiller i opstarten og virket meget farlig.

Få den store guide over fodbold i TV 19/20

Fravær af angribere i FCM

Noget, der øger Wikheims målchancer er, at flere af de mere klassiske bombertyper sidder ude. Det gælder Paul Onuachu og den nye angriber Sory Kaba, som er til AFCON med hhv. Nigeria og Guinea.

Derudover har Mayron George været til Gold Cup med Costa Rica.

Ikke alene bør det gøre sandsynligheden for 90 minutter på banen større, så bliver Wikheims rolle måske også mere en målscorer end en oplægger.

Vi vælger den mest konservative løsning med anytime målscorer til 3.70. Har man lyst til nogle højere odds, så er der både værdi på 1. målscorer, 2+ mål og de andre spilformer på Wikheim.

Gustav Wikheim scorer – 3.70 – Danske Spil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.