Odds tip til FCK – AGF: Dame N’Doye i topform

fodbold mål

Vores odds tip til kampen mellem FCK og AGF omhandler Superligaens måske største stjerne, Dame N’Doye.

Stjerne-angriberen har holdt sig i form henover sommeren, og leverede en fantastisk præstation i den første kamp på udebane imod OB, hvor han scorede to kasser, og lagde op til Jonas Winds mål.

Nu er FCK så storfavoritter i hjemmekampen imod AGF, hvor der forventes en del mål. Man får en ret flot betaling på, at Dame N’Doye scorer to mål eller mere, så den forsøger vi.

Se alle vores odds tips her!

Odds tip: Dame N’Doye i topform

Dame N’Doye har for vane at komme tilbage fra ferierne i en noget sløj forfatning, og derfor har FCK-manager Ståle Solbakken sendt en fysisk træner afsted til Afrika for at holde angriberen i form.

Det var han tydeligvis i første runde, hvor FCK vandt 3-2 over OB med N’Doye i hovedrollen som beskrevet tidligere.

Modsat mange andre storhold rundt omkring i Europa, så er det meget vigtigt, at FCK topper tidligt på sæsonen, da de skal kvalificere sig til Champions League.

Allerede i næste uge begynder FC København kvalifikationen, men det er ikke sandsynligt, at Dame N’Doye bliver sparet i AGF-kampen alligevel.

Dame N’Doye har ikke den bedste statistik imod AGF med et mål i 553 minutters fodbold, men det skal man ikke lægge ret meget i.

I sidste sæsons 33 Superliga-kampe scorede Dame N’Doye kun +2 mål ved tre lejligheder, men det var til gengæld i Parken hver gang.

Nu er han kommet godt fra start, og selvom AGF-spillerne vil være meget opmærksomme på ham, så er han stadig meget svær at holde styr på.

AGF har en nogenlunde stabil defensiv, som indkasserede lidt over et mål pr. kamp i sidste sæson.

Man bør holde indsatsen lidt nede, da der er en risiko for, at FCK træder på bremsen, hvis de skulle komme foran med et par mål.

De har en udekamp imod The New Saints i Champions League-kvalifikationen på onsdag, og selvom det nok ikke bliver et problem, så er N’Doye 34 år, og bliver muligvis også skiftet ud.

Vi mener dog alligevel at oddset er et mindre indskud værd.

Dame N’Doye scorer 2 eller flere – 8.00 – Danske Spil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.