Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 apr, 2019

Odds tip: FCK – FCM bør blive målrig

fodbold danmark

Odds tip: Over 2,5 mål i FCK – FCM

Påskens højdepunkt i Superligaen finder uden tvivl sted i Parken torsdag aften, når FC København og FC Midtjylland mødes.

Vinder FCK kampen, så vil de være otte point foran, og det skal gå helt galt, hvis de skal smide så stort et forspring med seks efterfølgende kampe.

FC Midtjylland er nærmest tvunget til at vinde kampen, da fem point selvfølgelig er ekstremt meget at hente med seks kampe igen, omend de har endnu et møde med FCK hjemme på MCH Arena.

Med Robert Skov og Viktor Fischer tilbage fra skader har FCK nu alle deres offensive esser tilbage, og de har kæmpe betydning for holdets målfarlighed.

En spiller som Robert Skov har scoret ufatteligt mange mål, men han har egentlig ikke haft så mange store chancer.

Hans actual goals i forhold til expected goals er helt vanvittig, så han kan nok slet ikke bibeholde det niveau, men med det langskud, han besidder, så vil han nok generelt ligge over gennemsnittet.

Find de bedste odds bonusser i Danmark her!

Statistikken taler for mål

Man skal passe meget på med at benytte statistik som et afgørende argument for et spil. Dels, så er oddsene i høj grad sat efter masser af statistikker og så kan man altid benytte statistik til ens eget formål.

Alligevel taler statistikken virkelig for en del mål i denne kamp.

23/29 FCM-kampe er gået over 2,5, mens 19/29 har haft mindst tre mål i FCKs kampe.

Derudover, så har otte af de seneste 10 indbyrdes kampe mellem FCK og FC Midtjylland endt med mindst tre mål.

Kigger man på, hvilket to kampe, som ikke gik over, så er det FC Midtjyllands 2-0-sejr tidligere på sæson i DBU Pokalen, hvor FCK stillede uden Fischer, Skov, Falk og Dame N’Doye.

Den anden kamp var den meget underlige kamp i sidste sæsons næstsidste spillerunde, hvor FCK-spillerne ikke var ret motiverede, og med 2-0-nederlaget hjælp de FCM til at stjæle mesterskabet fra Brøndby.

Se flere odds tips her!

Kampens betydning kan blive et problem

Et (måske væsentligt) argument imod dette spil er, at kampen har enorm betydning. FC København kan egentlig godt klare sig fint med uafgjort, hvorfor de nok ikke vil satse hele butikken, hvis der står uafgjort i slutfasen.

FC København går altid på banen for at vinde deres hjemmekampe uagtet, at modstanderen er deres guldrivaler, men kampens enorme betydning kan godt lægge en dæmper på det offensive og satsede spil.

Alligevel mener vi, at 1.80 er en ganske pæn betaling for mindst tre mål i Parken. Du kan få et værdifuldt odds hos de fleste bookmakere derude.

Over 2,5 mål – 1.80 – bet365

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.