Conference League: Odds Tip til FCK – Sivasspor

Vores odds tip til Conference League-kvalifikationskampen FCK – Sivasspor går på at begge hold scorer, og du kan læse mere om spilforslaget herunder.

FCK – Sivasspor: Odds tips og spilforslag

Efter 2-1 i den første kamp i Sivas, så står FC København med et fremragende udgangspunkt før returkampen i Parken.

Ganske vist er reglen om udebanemål fjernet, men det ændrer ikke på, at FCK står med ekstremt gode kort på hånden.

FCK skal blot undgå nederlag, og så kommer de videre til deres europæiske gruppespil nummer 14 i de seneste 16 sæsoner, hvilket er ganske glimrende, selvom der denne gang er tale om Conference League.

Den første kamp åbnede ganske roligt, men det kan sagtens blive anderledes denne gang. Sivasspor er ikke tvunget til at satse fra start, men de er udmærket klar over, at de skal score mindst en og formentlig flere kasser for at gå videre.

Modsat tiden under Ståle Solbakken, så spiller FCK-holdet under Jess Thorup ikke så ”taktisk”, og det forventes, at de går på banen for at dominere i en offensiv facon.

Derfor virker prisen på, at begge hold scorer for høj. Selvom David Khocholava har været med til at forstærke forsvaret betragteligt, så har de stadig indkasseret seks mål i de seneste fem kampe.

At de holder buret rent imod SønderjyskE siger mindst lige så meget om sønderjydernes impotente offensiv end FCKs defensiv.

Vi havde i sidste uge det samme spilforslag på det første opgør, og nu får vi endda en bedre pris, selvom kampbilledet bør være mindre afventende.

Man får Begge hold scorer til odds 2.05 hos ComeOn, som er væsentlig højere end markedet.

Du kan i øvrigt få en flot velkomstbonus på 500 kroner hos ComeOn, hvilket du kan læse mere om her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.