Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 okt, 2021

FCK – Vejle Odds Tip: Gratis Odds Forslag til FCK – Vejle [31/10]

sektion 12 fck

Her finder du et gratis spiltip til søndagens Superliga-kamp mellem FCK og Vejle!

FCK – Vejle Odds Tip

Begge hold scorer: 2.10 hos Bwin

På papiret er det top mod bund, når FC København tager imod Vejle hjemme i Parken. FCK ligger på Superligaens andenplads med 25 point efter de første 13 runder, og de har hele 20 point ned til Vejle, som ligger sidst.

Der er selvfølgelig stor forskel på de to mandskaber, men det kan faktisk vise sig at blive en åben kamp, hvor Vejle godt kan tage point med.

Formkurverne hos de to hold er nemlig vidt forskellige. FCK har ikke vundet i deres seneste fire kampe, mens Vejle har vundet de seneste to. Ganske vist skulle de bruge forlænget spilletid til at besejre AC Horsens i DBU Pokalen i tirsdags, men det betyder utroligt meget for holdets selvtillid.

Vejle leverede også en ganske fin indsats, da de tabte 3-2 imod Brøndby, og det virker som om, at Peter Sørensen er ved at få gang i holdet.

Vi spiller på, at begge hold kommer på tavlen i søndagens kamp mellem FCK og Vejle. FC Københavns defensiv er hårdt ramt af Carlos Zecas fravær, og da de mangler karantæneramte Lukas Lerager i denne kamp, så bliver det endnu engang en ny konstellation på midtbanen.

Vejle har også en mand i karantæne, midtstopper Jerome Opoku.

Vejlenserne var ikke i nærheden af at score, da FCK vandt 4-0 i Vejle for to måneder siden. Situationen ser dog helt anderledes ud nu.

Vi skal tilbage til den 12. september for at finde FCKs seneste clean sheet. Siden har de spillet ni kampe, og indkasseret 13 mål undervejs.

Man kunne tro, at Vejle vil prøve at parkere bussen foran eget mål, men det er ikke umiddelbart løsningen imod FCK.

Den umiddelbart største ulempe ved spillet er, at banen i Parken er direkte elendig, og det gør det sværere at spille fodbold.

Odds på FCK – Vejle: 1X2

FC København er selvfølgelig store favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Vejle, men umiddelbart, så er et spil på FCK ikke videre fristende.

Du kan få følgende 1X2-odds på FCK – Vejle hos bookmakerne med dansk licens:

Odds på Brøndby – Lyngby: Betting Tips & Spilforslag [02/10]
superliga
Se odds, tips og spilforslag til Superliga-kampen Brøndby IF – Lyngby BK gratis her!
27 september, 2022
FCK – AGF Odds: Gratis Spilforslag, Betting Tips & Stream [02/10]
superliga
Find odds, tips og spilforslag til Superliga-kampen FCK – AGF gratis her!
27 september, 2022
Odds på Arsenal – Tottenham: Odds Forslag & Spiltips [01/10]
premier-league
Find odds, tips og spilforslag på North London-derbyet mellem Arsenal og Tottenham gratis her!
27 september, 2022

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1497 Artikler