Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 dec, 2022

Odds på Holland – Argentina: Spilforslag & Odds Tips [09/12]

Her finder du odds, tips og spilforslag til VM-kvartfinalen Holland – Argentina gratis!

Odds på Holland – Argentina: Hvem vinder kvartfinalen?

Argentina er vurderet som relativt klare favoritter i fredagens kvartfinale imod Argentina. På papiret har de også det stærkeste hold, særligt på grund af Lionel Messi selvfølgelig.

Holland har klaret sig ganske fint ved indtil videre, men de har virkelig også mødt nem modstand. I gruppen mødte de Qatar, Senegal og Ecuador, mens de slog USA ud i 1/8-finalen.

Nu møder de så Argentina, som har været ganske gode, men som også er enormt afhængige af Messi.

Du kan få følgende odds på Holland – Argentina hos bookmakerne:

Holland vs Argentina Udfald
Kampstart 09/12 20:00
No Odds Available

Få odds 2.00 på over 1,5 mål hos ComeOn

ComeOn har en speciel kampagne på kampen, som alle kunder kan benytte sig af. De har hævet oddset på over 1,5 mål i kampen fra 1.41 til odds 2.00!

Du finder det Episke Super-odds lige her!

Holland – Argentina: Oddset Tips & Spilforslag

Argentina vinder kampen: 2.28 hos Nordicbet

Vi finder værdi i Argentina til odds 2.28 hos Nordicbet. Efter den store skuffelse i åbningskampen imod Saudi-Arabien (hvor de faktisk spillede fint og skabte godt med chancer), så har de gjort rent bord.

De har siden besejren Mexico, Polen og senest Australien. De slog kun Argentina med 2-1, men cifrene lyver en smule, da Argentina dominerede kampen og de indkasserede et mål på et skud, som var på vej ud af stadion, men som ramte Enzo Fernandez i hovedet og snød Emiliano Martinez i målet.

Holland er selvfølgelig også et stærkere hold end dem, som Argentina har mødt indtil videre, men spørgsmålet er om det ikke passer dem godt at spille imod et hold, som ikke pakker sig fuldstændig.

I alle Argentinas kampe har de stort set ikke haft noget plads til at spille på, hvorfor de har været meget afhængige af noget magi fra Messi.

Vi tror nemlig ikke på, at Holland bare vil parkere bussen fra start, selvom de kan blive tvunget tilbage på banen, fordi Argentina givetvis vil tage initiativet.

Modsat mange af de andre knockout-kampe ved VM, så tror vi faktisk på en meget underholdende omgang fodbold mellem Holland og Argentina.

Nordicbet er højest med 2.28 på 2-tallet.

Få en bonus til kampen!

NordicBet Casino Nordicbet
4.4
  • Check Icon
    Største udvalg på dansk fodbold
  • Check Icon
    Odds på små sportsgrene
  • Check Icon
    Kæmpe live-betting udvalg
Regler og vilkår gælder Kampagnen er kun mulig for nye spillere. Efter 60 dage fjernes eventuelle bonuspenge. Regler og vilkår gælder. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: StopSpillet.dk SELVUDELUKKELSE: ROFUS | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Andre odds tips

portos stadion, estadio do dragao
champions-league
FC Porto møder onsdag aften Arsenal hjemme på Estádio do Dragāo i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.
20 februar, 2024
odds fodbold tip
champions-league
Onsdag aften er der storkamp på Stadio Diego Armando Maradona, hvor Napoli får besøg af Barcelona i Champions League-ottendedelsfinalen.
20 februar, 2024
ac milans og inters hjemmebane san siro i milano
champions-league
Inter møder tirsdag aften kl. 21.00 Atletico Madrid i den første 1/8-finale i Champions League.
19 februar, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 9 december, 2022