Holland – Polen: Odds, Tips & Spilforslag [16/06]

Polen og Holland åbner Gruppe D, hvor Frankrig og Østrig er de to andre hold, i en yderst interessant kamp. Vi har set nærmere på oddsene, holdene og statistikkerne i denne her kamp for at komme med det skarpeste Polen – Holland spilforslag.

Bookmakerne har gjort Ronald Koemands tropper til storfavoritter, hvor Expekt giver odds 1,66 på en hollandsk sejr. Til sammenligning er der odds 5,35 på polakkerne hos selvsamme Expekt.

VI forventer en hollandsk sejr i denne kamp, der er en must win for dem. Der bør være niveauforskel, og vi anbefaler derfor at spille Holland -1 asian handicap til odds 2,08 hos Expekt.

Derfor skal du følge spilforslaget:

  • Polen og Holland har mødt hinanden fem gange i de sidste par år, hvor hollænderne har vundet de fire og en enkelt er endt uafgjort
  • Den seneste kamp i september 2022 endte med en 2-0-sejr til Holland
  • Holland kommer til kampen med målfarlige og formstærke angribere i Gakpo, Depay og 22-årige Brobbey
  • Holland er også stærke defensivt, hvor deres rutinerede forsvarsspillere bør kunne dæmme op for Polens svage offensiv
  • Polen ligner gruppens svageste hold på papiret, hvor alt for meget afhænger af Lewandowskis dagsform

Polen – Holland startopstillinger og skader

Holland ligner en seriøs outsider til europamesterskabet. De har stærke spillere på alle positioner, og de kan sagtens levere overraskelser imod de største lande. De bliver et af de hold, vi holder nøje øje med i løbet af turneringen.

De har ikke fundet plads til rutinerede Davy Klaasen, Steven Berghuis og Jasper Cillessen. Derudover er Jurrien Timber, Quinten Timber og Marten de Roon alle blevet siet fra på grund af skader.

Hollands forventede startopstilling:

Verbruggen – Ake, De Ligt, Van Dijk, Dumfries – De Jong, Veerman, Blind, Malen, Simmons – Depay

Polen er som sagt meget afhængige af Barcelona-angriberen Robert Lewandowski. Dette bliver formentlig hans sidste EM-slutrunde i karrieren, og måske endda hans sidste slutrunde.

Polakkerne er et af de hold, der altid virker spændende, men som aldrig helt lever op til forventningerne. Deres bedste resultat er stadig kvartfinalen ved EM 2016. Det skal de forsøge at forbedre her.

Polakkerne må dog undvære Juventus-angriberen Arkadiusz Milik, der er blevet hjemme med en skade. Derudover fandt landstræner Michal Probierz heller ikke plads til FCK’s Kamil Grabara.

Polens forventede startopstilling:

Sczeczny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski – Piotrowski, Slisz, Zielinski, Zalewski – Lewandowski, Swiderski

Andre odds tips

em
Vind mere, når du oddser på Spanien - Italien ved at læse vores optakt og spilforslag her.
19 juni, 2024
Danmark - England
em
Læs vores spilforslag til Danmark - England og bliv klar til at vinde mere på kampen.
18 juni, 2024
Slovenien - Serbien spilforslag
em
Find spilforslag og optakt til Slovenien - Serbien i denne artikel.
18 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.