Juventus – Real Madrid: spilletip til finalen i Champions League

Finalen i Cardiff har potentiale til at blive en af de helt store aftener i Champions Leagues efterhånden 25-årige historie. Den kan blive en flot afslutning på en turnering, der har budt på flere kampe, man vil snakke om i årevis fremover. Hvem kan eksempelvis glemme FC Barcelonas comeback imod Paris Saint-Germain på Camp Nou tilbage i ottendedelafinalen?

Er tredje gang lykkens gang for Buffon?

For det første kan tredje gang blive lykkens gang for den gamle mand i målet hos den gamle dame. Selvom Gianluigi Buffon har rundet de 39 år, er han fortsat iblandt de bedste målmænd i verden og har vundet stort set alt, hvad man kan drømme om som fodboldspiller.

Men Champions League er fortsat den titel, der mangler i en ellers imponerende karriere. Vinder Juventus på Champions League på Millennium Stadium lørdag d. 3. juni, vil Buffon have vundet alt – næsten!

Sammen med Parma vandt han UEFA Cuppen, der i dag er kendt som Europa League helt tilbage i 1999, og han var naturligvis med, da Italien blev verdensmestre i 2006.

Tror du, at Juventus vinder Champions League, og at Gigi Buffon holder buret rent giver bet365 dig odds 4,5.

Super Zizou

En anden ting, der helt sikkert kommer til at få en masse opmærksomhed, er Real Madrid træner Zinedine Zidane.

I sin tid som spiller var Zizou i fem år i Torino, og han har flere gange talt om Juventus som en klub, der har en stor plads i hans hjerte, og der hvor han for alvor blev voksen.

I 2001 blev han solgt netop til Real Madrid for i omegnen af 500 millioner, hvilket var verdensrekord dengang.

Zidane nåede heller aldrig at vinde Pokalen med de store Ører med Juventus, men det gjorde han til gengæld som en del af Real Madrids første Galácticos, hvor franskmanden spillede til han gik på pension i 2006.

Real Madrid er forsvarende mestre og kan altså blive det første hold til at bryde forbandelsen om at vind to år i træk. Det er ikke sket siden turneringen blev døbt om tilbage i 1992, men tror du på Real Madrid, skal du spille på, at de vinder trofæet til odds 1.80 hos bet365.

Det er vigtigt, at du spiller på vinder af trofæet, da vinder af kampen ikke medregner en eventuel forlænget spilletid.

Hvordan ender Juventus Real Madrid

Selvom Juventus indtil nu kun har indkasseret tre mål i Champions League i hele sæsonen, tror vi det bliver svært denne gang.

Det er naturligvis spændende at gå efter de højere odds på, at Juventus holder buret rent, men i stedte vil vi vælge at sætte vores penge på, at Cristiano Ronaldo scorer på et tidspunkt. Det giver odds 2,20, og han har en helt speciel evne til at blomstre i disse kampe.

Så vores tip er:

  • Real Madrid vinder trofæet
  • Odds: 1,80
  • Cristiano Ronaldo som målscorer
  • Odds: 2,20
  • Bokkmaker bet365