Kasakhstan Danmark: Spiltips og stærke odds

Lørdag aften skal det danske landshold spille en af de mest afgørende landskampe i flere år, når Danmark spiller imod Kasakhstan i Almaty.

Her skal Almaty Central Stadium danne rammen om kampen, som Danmark for alt i verden ikke må tabe. Kravet kan vel næppe være mere simpelt!

Hvis Danmark skal holde liv i det spinke håb, der trods alt stadigvæk eksisterer, om at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland, så er kravet sole klart.

Det her er en kamp, Danmark for ALT i verden skal vinde! Selv uafgjort er ikke godt nok. Alt andet end en sejr kan vi ikke bruge til en rygende papkasse. Du kan i øvrigt live streame Kasakhstan Danmark på alle formater, hvad enten du har en mobil, tablet eller computer til rådighed.

Derfor skal Danmark slå Kasakhstan

Situationen i gruppe E ser ud på den måde, at alle hold har spilet fem kampe. Polen er stukket af på førstepladsen med 13 point.

Derfor skal vi danskere håbe på, at de gør rent bord i resten af deres kampe, altså undtagen den de spiller imod Danmark i Telia Parken d. 1. september 2017.

Både Danmark og Montenegro har i skrivende stund syv point, hvor Montenegro dog har en bedre målscorer.

Men det er tættere end tæt i gruppe E, hvor et enkelt point er forskellen på nummer to og nummer fire. Både Rumænien og Armenien har seks point og ligger altså som en igle lige i hasen på de danske drenge. Kun Kasakhstan er hægtet af, og har to point efter fem kampe.

Der er med ord ikke plads til hverken dumheder eller svingerinder, når Kasakhstan Danmark fløjtes i gang.

Danmark vandt sidst

Da Danmark tog imod Kasakhstan i november sidste år, endte det til syvende og sidste med en klar dansk sejr på 4-1.

Men selve sejren var i nær så suveræn, som resultatet siger.

Danmark kom planmæssigt foran efter et kvarters spil på mål af Andreas Cornelius. Men euforien på nedre B varede kun et par minutter, da Gafurzhan Suyumbayev løb direkte ned og lagde bolden forbi en sagesløs Frederik Rønnow i det danske mål.

De næste 20 minutter blev en stor omgang neglebidning, hvor tidligere tiders kollaps i Telia Parken, så småt begyndte at blive hvisket i blandt de danske fans.

Men så tog Christian Eriksen for alvor over og kvitterede med to mål i en af hans bedste landskampe til dato.

Det skal du spille på Kasakhstan Danmark

Op til kampen i Almaty er der da heller ikke nogen tvivl om, at det er Danmark, som er de store favoritter. At spille rent på Hareide og holdet giver kun odds 1.44 nogle steder, hvilket vi mener er så lidt, at det er nærmest ligegyldigt.

Men der er andre ting, som sagtens kan være værd at smide en skilling efter.

Eksempelvis giver det odds 2,25 at spille på, at begge hold scorer. Dette er slet ikke en dårlig mulighed. Selvom Åge Hareide har skiftet fra 5-3-2 til en klassisk 4-4-2, er der fortsat enorme huller i det danske forsvar. Kun imod Armenien på hjemmebane og ude imod Rumænien har vi formået at holde buret rent.

Et andet bet, som kan være værd at gå efter, er Christian Eriksen som målscorer. Tror man, at han bliver den første til at sende bolden i kassen, giver bet365 odds 6,50. Tror man, at han scorer på et givent tidspunkt giver det odds 2,37.

Skal vi vælge, er det den sidste mulighed, vi vil anbefale. Eriksen har haft en stor sæson i Tottenham og har også i højere grad fundet sin plads på landsholdet under Åge Hareide. Han tager mere ansvar, hvilket man så sent som i testkampen imod Tyskland, hvor flere eksperter var enige om, at Christian Eriksen var bedste mand i den rød/hvide nationaldragt.

Men om det bliver ham, der får hul på målbylden, er knap så sikkert. Der står et par stykker i kø.